Тернопіль: на пляжі «Циганка» розпочався купальний сезон

Тернопіль: на пляжі «Циганка» розпочався купальний сезон

11.06.19 10:28 0 1607
Цими вихідними у Тернополі на пляжі «Циганка» офіційно розпочався літній купальний сезон, який триватиме до 1 вересня 2019 року. Відповідне рішення було прийняте на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

З метою забезпечення охорони життя людей на водному об’єкті, впродовж купального сезону на пляжі функціонуватиме рятувальний пост ІІІ категорії з чергуванням матросів-рятувальників згідно з графіком: понеділок – субота з 11.00 год. до 21.00 год.; неділя – з 09.00 год. до 21.00 год.

Санітарну підготовку території пляжу «Циганка» до купального сезону здійснювали працівники КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернопіль», в рамках чого тут було проведено обстеження дна ставу, вилучено небезпечні сторонні предмети та забезпечено роботу санвузла.

У комунальному підприємстві нагадують усім відпочивальникам про суворе дотримання правил безпечної поведінки на воді, зокрема, про заборону: запливати за буйки, пірнати у незнайомих місцях та заходити у воду в нетверезому стані.

До слова, незабаром на території пляжу «Циганка» розпочнуть працювати чотири нових катамарани, закуплені у цьому році, а також дитячі атракціони.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бойовики знову зірвали ...
Наступна новина: Росія: ексвисокопосадовця ...

КОМЕНТАРІ