Вибираємо друкарню: 5 способів відшукати професіоналів

Вибираємо друкарню: 5 способів відшукати професіоналів

11.06.19 22:01 0 5003

Знову візитки не виправдовують очікування? Знову замовлення не було виконане в строк? Значить прийшла пора міняти друкарню! Але тут виникає логічне запитання: "як знайти професіоналів?". Далі, ми розглянемо 5 перевірених способів! Ну а розповість нам про це співробітник друкарні "України": https://ukraina-print.com, яка безпосередньо пропонує високоякісні поліграфічні послуги та офсетний друк в Дніпрі.

Друкарня: як вибрати?

Вибираючи друкарню ви можете піти наступним шляхом:

  1. Зібрати рекомендації. Як би далеко не пішов прогрес, а "сарафанне радіо" залишається одним з найнадійніших засобів масової інформації. За умови, що джерела достовірні. Спілкуйтеся з друзями, колегами, партнерами. Дізнайтеся де вони замовляють продукцію і наскільки їх влаштовує результат. Особистий досвід людей, яким ви довіряєте - це гарний орієнтир для вибору.
  2. Пошукати в інтернеті. Те, що Google - права рука сучасного бізнесмена, це факт. Ми настільки звикли шукати дані в інтернеті, та навряд чи впораємося без цього помічника. І в цьому плюс. Питання в іншому: "чи всьому, що там пишуть, можна вірити?". Проаналізуйте перші сторінки в пошуковій системі. Зайдіть на сайти друкарень, які відкрилися. Переглядайте асортимент послуг, заявлену цінову політику, відгуки. Обов'язково відкрийте сторінки в Фейсбук або Інстаграм компаній, що вас зацікавили. Перегляньте, що пишуть про них в соціальних мережах. Можете навіть поставити питання авторам коментарів, і отримати більш повною характеристику з боку. Окрім того, є групи та спільноти поліграфістів. Підпишіться на їхні новини, і будете в курсі всіх подій. До речі, теж можна кинути клич в групі для бізнесменів. Безпосередні конкуренти навряд чи розкриють карти, а ось представники іншого сегмента із задоволенням поділяться досвідом!
  3. Почитати блог. Якщо ви зайшли на сайт друкарні, обов'язково почитайте її блог. Навіщо це потрібно? По-перше, щоб бути в курсі поліграфічних новинок. А, по-друге, щоб зрозуміти, чи є компанія професіоналом у своїй справі! За блогу, ви зможете визначити наскільки друкарня орієнтується в сучасних трендах. В корисних статтях ви знайдете інформацію про способи друку, варіанти економії, дізнаєтеся характеристики і переваги різних видів продукції. Якщо статті грамотні, орієнтовані на споживача, цінні з користувальницької точки зору, то це означає, що друкарня піклується про свій діловий імідж і репутацію. А якщо в блозі останнє оновлення було 2 роки тому, можливо й дизайн вам запропонують відповідний 2016 року.
  4. Проконсультуватись по телефону. Не соромтеся дзвонити в друкарню. Поспілкуйтеся з менеджером. Запросіть до телефону дизайнера. Якщо є необхідність - телефонуйте керівнику. Професіонали ввічливо та з задоволенням дадуть відповідь на всі ваші запитання. Зрозуміло, вам розкажуть, чому вам варто замовити послуги саме у них. Але ви ж то вже підковані! У вас в арсеналі рекомендації та відгуки реальних користувачів й інформація з блогу! Так що вас не проведеш, і недобре ви помітите відразу.
  5. Зробити особистий візит. Знайдіть час, щоб безпосередньо поспілкуватися з фахівцями. Домовтеся про особисту зустріч. Таким чином ви зможете на власні очі побачити зразки продукції та оцінити їх якість. Як потенційному клієнту, вам допоможуть зробити вибір продукції, порадять які рекламні інструменти будуть більш вигідні для вашого бізнесу, розкриють секрети економії, можливо запропонують бонуси і знижки. Професіонали завжди зацікавлені в довгостроковому співробітництві, і зроблять все, щоб ви до них повернулися ще не один раз!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ