Весільні келихи: як вибрати?

Весільні келихи: як вибрати?

12.06.19 11:28 0 5906

Весільні келихи — символ любові та достатку. Звичай розбивати келихи й тим самим повідомляти про старт нового, щасливого спільного життя прийшов до нас з давніх-давен. Але, все ж таки, кожна пара вважає за краще не забувати про нього і з особливою радістю і розчуленням розбиває келихи у порога свого будинку.

Звичай пити своє перше спільне шампанське з оригінально оформлених і ефектних келихів — з'явився відносно недавно і точно також завоював популярність у сучасних молодят. Купити їх сьогодні не становить великих труднощів. Наприклад, в Києві це можна зробити в інтернет-магазині Event-cards.com.

Що потрібно знати?

Келихи з шампанським використовуються після розпису в РАГСі, саме тоді молодята піднімають їх за своє майбутнє "солодке" життя. Також, вони чудово виглядають на весільних фотографіях і у відео сюжетах, прикрашаючи кадри та символізуючи свято. Ну і на весільному банкеті, слухаючи привітання та тости, молоді теж будуть їх піднімати.

Весільні келихи завжди відрізнялися красою і розкішшю. Весільна індустрія пропонує великий асортимент таких келихів. Це можуть бути вироби зі скла, кришталю, металу, прикрашені різними елементами весільної тематики: кільцями, сердечками, стразами. Також, вони можуть бути вручну прикрашені різьбленням, ліпленням, стрічками, живими квітами. На келихах іноді пишуть імена закоханих, дату одруження і т. д. Особливо популярними останнім часом стали ексклюзивні вироби, які оформляються відповідно до побажань нареченого і нареченої.

Весільні келихи можна прикрасити камінням Сваровскі, задоволення це не з дешевих, але результат того вартий. А якщо врахувати той факт, що в деяких сім'ях келихи з весілля зберігаються все життя, і передаються з покоління в покоління, то такі витрати себе на 100 % виправдають.

Як вибрати?

Щоб правильно вибрати весільні келихи, необхідно підібрати їх відповідно загальному стилю урочистості. Класикою вважаються келихи-флюте. Наприклад, їх можна прикрасити тими ж квітами, з яких складається букет нареченої. Або для свята в ретро стилі підібрати стародавні різьблені фужери.

Якщо Ви плануєте згідно з традицією розбити келихи, то необхідно придбати їх у двох екземплярах. В ідеалі келихи, які Ви будете розбивати, повинні бути кришталевими, тому що кришталь дуже добре, красиво, ефектно і дзвінко б'ється, в той час як звичайний скляний келих розвалиться на декілька не дуже привабливих шматків.

Пам'ятайте, що при підготовці до весілля дрібниць не буває! Тому слід взяти в руки не перші-ліпші келихи, а ретельно підійти до процесу їх вибору.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Вибираємо друкарню: 5 ...
Наступна новина: «Сіті Клініка» - місце,де ...

КОМЕНТАРІ