Для Тернопільської комунальної лікарні швидкої допомоги придбано сучасне медичне обладнання

Для Тернопільської комунальної лікарні швидкої допомоги придбано сучасне медичне обладнання

13.06.19 09:20 0 1250
Нове сучасне устаткування для операційних блоків, а саме бронхоскоп, отримала Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги. Також цими днями у медичному закладі завершився капітальний ремонт коридору, виконаний за кошти з місцевого бюджету. Оглянув відремонтоване приміщення та нове медичне обладнання очільник Тернополя Сергій Надал.

«Цього року в рамках програми «Здоров’я громади» значну суму коштів було виділено на придбання обладнання для різних медичних установ міста, в тому числі і для КНП "Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги", - зазначив Сергій Надал. - Зокрема, за кошти з міського бюджету придбано сучасний фібробронхоскоп, з допомогою якого лікарі зможуть проводити якісне ендоскопічне дослідження бронхів».

Очільник Тернополя також відзначив, що оскільки у травматологічному відділенні з травмпунктом давно не проводився капітальний ремонт приміщень, цього року, за зверненням керівництва лікарні, були виділені кошти з міського бюджету та повністю оновлено коридор.

« це приміщення відповідає усім європейським нормам та стандартам. А сучасні та комфортні умови для праці – це зручність для медичних працівників та комфорт для пацієнтів», - додав міський голова.

Нагадаємо, в рамках програми «Здоров’я тернополян» (а з 2019 року - «Здоров’я громади»), щороку з місцевого бюджету виділяються кошти на проведення капітальних ремонтів закладів охорони здоров’я у місті та на закупівлю необхідного медичного обладнання і м’якого/твердого інвентарю для потреб лікарень.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі на просп. ...

КОМЕНТАРІ