Як вибрати акумулятор для смартфона?

Як вибрати акумулятор для смартфона?

13.06.19 21:06 0 5766

Бути постійно в зоні доступу стало нормою життя. Мобільні телефони перетворилися з розкоші в таку ж звичайну і незамінну річ, як взуття або одяг. Якщо раніше ці гаджети використовували тільки для дзвінків, то зараз смартфони успішно замінюють персональний комп'ютер - вони стали зручним і функціональним девайсом, який допомагає вирішити безліч завдань. Але чим більше в мобільному пристрої функцій, тим швидше сідає його батарея.

Оригінальний акумулятор для телефону - це елемент живлення, з яким ризик опинитися поза зоною доступу зменшується в рази. До речі, в Україні придбати акумулятор для смартфона за доступною ціною можна в інтернет-магазині .

Основні типи мобільних акумуляторів

Вибір типу батареї обумовлюється вашими цілями:

  1. Якщо ви хочете придбати недорогий, але надійний елемент живлення, то вибирайте літій-іонну батарею. Це найпоширеніший вид акумулятора. Він відрізняється демократичною ціною, тому застосовується для телефонів бюджетного сегмента. Дані акумулятори не мають пам'яті заряду: ви можете підключати їх до джерела електроенергії на будь-якій стадії розрядки, що не відіб'ється на подальшій роботі батареї. Вони можуть прослужити до 3 років. Єдиний мінус такої батареї - вона працює тільки при плюсовій температурі. Якщо ви плануєте часто користуватися телефоном на вулиці в мороз, то такі батареї вам не підійдуть.
  2. Якщо ви шукайте батарею для дорожчої моделі смартфона, то ваш вибір - літій-полімерні елементи. Це новітня розробка в сфері акумуляторів. Це високотехнологічні й максимально ефективні батареї. Фізичні властивості полімерів дають можливість випускати акумулятори різних розмірів і форм. Тому ці пристрої активно використовуються в передових моделях смартфонів - тонких і легких.

Як вибрати акумулятор?

Вибрати акумулятор для телефону - не таке просте завдання, як здається на перший погляд. Батарея низької якості не тільки не прослужить довго, але і може пошкодити телефон.

Універсальне правило покупки акумулятора говорить: купуйте змінну або запасну батарею, яка аналогічна материнській. Якщо ви хочете купити акумулятор більш високої якості, то краще зупинити свій вибір на пристроях того ж бренду, що і вихідна батарея.

Головним показником таких пристроїв є ємність: чим вона вища, тим довше акумулятор працюватиме повний цикл. Не економте на новому акумуляторі та купуйте його тільки у продавців з гарною репутацією.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Ноутбук бу в Днепре для ...
Наступна новина: Картина з шоколаду: ...

КОМЕНТАРІ