Міський голова оглянув якість виконання ремонту тротуару та системи теплопостачання на вул. Лесі Українки

Міський голова оглянув якість виконання ремонту тротуару та системи теплопостачання на вул. Лесі Українки

14.06.19 10:10 0 470
Під час ранкового об’їзду міста очільник Тернополя Сергій Надал побував на вул. Лесі Українки, де наразі триває масштабна реконструкція системи теплопостачання.

«У місті продовжується капітальний ремонт двох котелень – на вул. Лесі Українки, 3 та на вул. Київській, 3с, і одночасно з цими роботами проводиться заміна тепломереж, - розповідає Сергій Надал. – Ці мережі були встановлені ще у 60-тих роках XX століття і до цього часу жодного разу не проводилася їх заміна, тому вони були уже старі та зношені, а також спостерігалися серйозні втрати тепла. Під час цих ремонтних робіт, які фінансуються за кошти Європейського банку реконструкції і розвитку, Світового банку та міжнародних донорів, усі старі труби замінять на нові ізольовані, за рахунок чого буде зменшено втрати тепла та забезпечено більш ефективне виробництво і подачу теплової енергії».

До слова, на вул. Лесі Українки цими днями також ремонтується пішохідна доріжка від будинку №10 до будинку №16, де підрядники здійснюють влаштування тактильної плитки, обмежувачів руху та газонів.

«В попередні роки була відремонтована перша частина тротуару на вул. Лесі Українки, а зараз роботи продовжуються, - додає Сергій Надал. - І після завершення ремонту це буде не просто пішохідна ділянка, а вона стане ще одним відкритим громадським простором у місті».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Речниця Білого дому Сара ...
Наступна новина: НБУ дозволив банкам ...

КОМЕНТАРІ