У Рівненській області за апеляційною скаргою прокурора засуджено до 3 років позбавлення волі крадія

У Рівненській області за апеляційною скаргою прокурора засуджено до 3 років позбавлення волі крадія

18.06.19 09:14 0 739
За результатами розгляду апеляційної скарги прокурора Дубенської місцевої прокуратури та участі працівників відділу регіональної прокуратури Рівненським апеляційним судом скасовано вирок суду першої інстанції, яким виправдано жителя Івано-Франківської області.

У суді обвинувачем доведено, що неодноразово судимий за вчинення крадіжок із храмів 27-річний чоловік у серпні 2016 року за допомогою металевого лома зламав вхідні двері Свято-Покровського собору Української православної церкви у м. Дубно, та із сейфу приміщення вказаної церкви викрав кошти в сумі понад 10 тис.грн.

Вироком суду першої інстанції обвинуваченого визнано невинним у вчиненні крадіжки поєднаної з проникненням у приміщення (злочин, що передбачений ч. 3 ст. 185 КК України) та виправдано, з підстав недоведеності в його діянні складу злочину.

Проте, не погоджуючись із таким вироком суду, невідповідністю його висновків фактичним обставинам кримінального правопорушення, прокурор оскаржив його в апеляційному порядку.

У результаті суд апеляційної інстанції, взявши до уваги твердження прокуратури щодо необґрунтованого виправдання особи, скасував оскаржуваний вирок та ухвалив нове рішення.

Відтак, з урахуванням принципової позиції органів прокуратури Рівненської області, Рівненським апеляційним судом чоловіка визнано винним у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За загибель репортера на ...
Наступна новина: Тисячі людей у Гонконгу ...

КОМЕНТАРІ