В Тернополі сергій Надал привітав викладачів ТНМУ ім. І.Я. Горбачевського з нагоди Дня медичного працівника

В Тернополі сергій Надал привітав викладачів ТНМУ ім. І.Я. Горбачевського з нагоди Дня медичного працівника

18.06.19 09:19 0 1106
Напередодні Дня медичного працівника, що традиційно відзначають в Україні у третю неділю червня, в приміщенні Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського відбулася урочиста церемонія та святковий концерт. Побував на заході і привітав професорсько-викладацький склад університету з нагоди свята і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«В українців медики завжди уособлюватися з добротою, самопожертвою та професійністю, тому що Ви даруєте людям надію, віру та здоров’я. Вам дуже часто доводиться працювати у непростих умовах, проте, не зважаючи на це, Ви продовжуєте робити свою роботу якісно та професійно, допомагаючи людям, - відзначає Сергій Надал. - Окрім того, у цих стінах Ви виховуєте майбутнє покоління медиків. І саме Ви першими прививаєте їм професійні навички і знання, а також любов до людей і до цієї складної, проте благородної професії».

Очільник Тернополя додав, що міська рада й надалі докладатиме максимальних зусиль, щоб медичні працівники займалися безпосередньо своєю професійною діяльністю, і щоб господарські питання не стояли на перепоні до підтримання здоров’я жителів Тернопільської громади.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Крим: в капітана ...
Наступна новина: Депутат-утікач Онищенко ...

КОМЕНТАРІ