Переваги відпочинку в Криму

Переваги відпочинку в Криму

19.06.19 00:28 0 5488

Одне з найдивовижніших і прекрасних місць на території нашої країни — це півострів Крим. Тут є абсолютно все для повноцінного відпочинку: дивовижна природа, височенні пальми, рідкісні види рослинності, маса історичних і природних пам'яток, Чорне та Азовське море, гори, здравниці й багато іншого. Далі, ми розглянемо основні плюси відпочинку на півострові, а розповість нам про це співробітник компанії-перевізника "Днепр - Крым". До речі, тут ви безпосередньо можете придбати квиток на маршрутку Мелітополь — Севастополь.

Переваги відпочинку в Криму

Для відпочинку на півострові нема потреби оформляти візу, вчити іноземну мову або обмінювати валюту.
Клімат і природа дають можливість не тільки весело і цікаво провести відпочинок, а й поправити здоров'я, оскільки Крим багатий рекреаційними ресурсами. Крім цього тут можна пройти курс лікування в здравницях, наприклад, санаторії Полтава Саки.

Відпочинок в Криму дає можливість ознайомитися з пам'ятками російської культури та історії, якими багатий півострів.

До Криму можна дістатися на особистому транспорті, на поїзді або літаком, при цьому нема потреби проходити митні та паспортні контролі.

Який курорт вибрати?

Умовно відпочинок в Криму можна розділити на кілька категорій:

  1. сімейний;
  2. лікувальний;
  3. молодіжний.

Найпопулярніші курорти півострова:

  • Місхор;
  • Ялта;
  • Севастополь;
  • Судак;
  • Алушта;
  • Феодосія.

Район Євпаторії прекрасно підходить для відпочинку сім'ями з дітьми, оскільки тут піщані пляжі з пологим заходом в море. Молодіжний відпочинок в основному зосереджений в регіоні Велика Ялта, адже тут найбільш розвинена туристична та розважальна інфраструктури.

Для лікування в Криму можна вибрати будь-який курорт, проте є регіони, які володіють тими чи іншими природними факторами, що дають можливість лікувати певні органи та системи організму. Так, Євпаторія і Саки славляться як бальнеологічний курорт, де виробляють лікування травних органів. Південний берег же популярний для лікування органів дихання та нервової системи.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як і коли з'явилися ...
Наступна новина: Микрокредиты: что нужно ...

КОМЕНТАРІ