Тернопільські виші повинні прослідкувати,щоб випускники-іноземці вчасно виїхали з України

Тернопільські виші повинні прослідкувати,щоб випускники-іноземці вчасно виїхали з України

19.06.19 13:12 0 445
У період випускних іспитів у вищих навчальних закладах міграційники нагадують, що посвідка на тимчасове проживання в Україні, яку іноземці отримують приїхавши до на нас навчання, діє допоки вони є студентами. Закінчивши навчальний заклад іноземці зобов'язані покинути територію нашої держави.

Після скасування посвідки, колишні студенти мають 7 днів для того, аби виїхати з України. Триваліше перебування буде нелегальним, за що передбачена адміністративна відповідальність відповідно до ст. 203 КУпАП.

В обласному управлінні міграційної служби наголошують, що виші, як юридичні особи, які приймають іноземців, повинні забезпечити своєчасне роз'яснення їм прав, свобод і обов'язків, передбачених законодавством України. Також адміністрація навчальних закладів несе відповідальність за своєчасне оформлення документів на право їх перебування в Україні, пересування по території країни і виїзд з України після закінчення визначеного терміну. Порушення цих правил навчальними закладами тягне за собою адміністративну відповідальність згідно ст. 2?04 КУпАП.

за матеріалами УДМС України в Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 212 інвестиційних фондів ...
Наступна новина: Джонсон виграв другий тур ...

КОМЕНТАРІ