Тернопіль: завдяки «Громадському бюджету» пологове відділення міської лікарні №2 отримало новітнє обладнання

Тернопіль: завдяки «Громадському бюджету» пологове відділення міської лікарні №2 отримало новітнє обладнання

19.06.19 13:19 0 450
Днями пологовому відділенню Тернопільської комунальної міської лікарні № 2 було передано сучасний апарат штучної вентиляції легень, закуплений за кошти з міського бюджету в рамках проекту «Громадський бюджет».

«Даний проект є прикладом успішної реалізації тих ініціатив, які були запропоновані тернополянами, і які справді є необхідними для міста, - наголошує очільник Тернополя Сергій Надал. – У минулому році за проекти тернополяни віддали понад 16 000 голосів, і я сподіваюся на те, що і кількість учасників голосування, і авторів нових цікавих проектів, щороку буде лише збільшуватися».

Зі слів лікарів міської лікарні №2, цей апарат нового покоління є вкрай необхідний медикам, адже він є незамінним під час проведення операцій у відділенні інтенсивної терапії.

До слова, проект «Громадський бюджет» у Тернополі реалізовується уже впродовж трьох років. Цьогоріч з міського бюджету було виділено понад 11 млн. грн. на реалізацію 19-ти великих і малих проектів. Кошти, які виділяє Тернопільська міська рада на реалізацію проектів «Громадського бюджету», є одними з найбільших у Західній Україні.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У КМДА хочуть добувати ...
Наступна новина: Трамп прийняв відставку ...

КОМЕНТАРІ