Дружина Медведчука збільшила частку в нафтовому бізнесі в Росії і змінила бізнес-партнера

Дружина Медведчука збільшила частку в нафтовому бізнесі в Росії і змінила бізнес-партнера

20.06.19 11:13 0 904
Дружина голови політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука Оксана Марченко контролює вже не 50, а 61% російської компанії «НЗНП Трейд», яка бурить нафтові свердловини в Ханти-Мансійському автономному окрузі Росії. Її бізнес-партнер, компанія бізнесмена-аграрія Сергія Кислова, вийшла із співзасновників.

Про це повідомляють журналісти програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проект Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший») з посиланням на реєстр юридичних осіб Росії. Раніше у розслідуванні «Нафта для куми Путіна» йшлося про те, як дружина Медведчука отримала під контроль компанію, яка виграла конкурс на освоєння одного з трьох найбільших нафтових родовищ Ханти-Мансійського автономного округу Росії.

Зміни серед засновників підприємства «НЗНП Трейд» відбулися наприкінці травня 2019 року. 23 травня частка кіпрської компанії Ventolor Holding LTD, якою одноосібно володіє Оксана Марченко через TUMILLON INVESTMENTS LTD, зросла з 50,1% до 61%.

Частка у «НЗНП Трейд» Наталії Лавренюк зросла із 14,9% до 25%. А компанії з орбіти російського бізнесмена-аграрія Сергія Кислова ООО «Развитие» та ООО «Дол» вийшли зі співзасновників.

Станом на 19 червня 2019 року частки підприємства розподілилися таким чином: Ventolor Holding LTD – 61%, Наталія Лавренюк – 25% та АО «Фінконсалтпро» – 14%.

Станом на кінець травня структура кіпрських фірм не зміювалася – бенефіціаром значилася Оксана Марченко.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: переслідуваний ...
Наступна новина: Генсекретар ООН закликав ...

КОМЕНТАРІ