Які фото викладати в Інстаграмі?

Які фото викладати в Інстаграмі?

20.06.19 11:18 0 5312

Відомо, що інстаграм — найпопулярніша мережа з тих, в яких використовуються фотографії, і, отже, потрібно знати, які фотографії найбільше сподобаються читачам, а які зберуть лише 2-3 лайки. Нумо розбиратись. А допоможе нам в цьому Юлія Мамренко — професійний фотограф, яка безпосередньо проводить фотосесії для інстаграм в Києві: https://juliamamrenko.com/category/instagram-fotosessiya.

Фото для Інстаграм: що потрібно знати?

Почнемо з того, що фото має відповідати загальному стилю акаунта. Так, навіть якщо у Вас живий блог і фотографії Ви викладаєте рандомні, читачам завжди приємніше бачити профіль, у якого всі фотографії поєднуються одна з одною.

Що для цього потрібно?

  1. Визначитися, фотографії з яких місць Ви будете викладати. Наприклад, фотографії будівель і / або в домашній обстановці зі своєї кухні.
  2. Виберіть фільтр і його настройки (яскравість, контраст, тінь, висвітлення, насиченість і т. д.) - це буде створювати загальну атмосферу в фотографіях.
  3. Фотографії повинні бути однієї якості, тобто не використовуйте телефон з 3-х мегапіксельною камерою і професійний фотоапарат з 18-ти Мп. Це викликає дисбаланс в якості фотографій, а, значить, і в загальному вигляді профілю.
  4. Слідкуйте за палітрою кольорів на фото. Якщо на одній фотографії у Вас кухоль чаю в затишній домашній обстановці, а на іншій фотографії ями та калюжі, це не буде поєднуватися за кольором і за змістом теж.

Які фото викладати в інстаграм для розкрутки?

  • Теж якісні, цікаві, відповідні одна одній по стилю.

Що значить «цікава фотографія»?

  1. Це та фотографія, на якій можна що-небудь розглядати. Припустимо, Ваші покупки в косметичному магазині, або ж сніданок всієї родини, стопка журналів / книг.

На питання: «Які фото краще викладати в інстаграм?» можна відповісти, що людям найбільше подобаються фотографії з їжею (але не тухлою, звичайно, а свіжою, яскравою, соковитою), з тваринами (переважно маленькими, тобто цуценятами / кошенятами / єнотиками / слоненятами / пандятами й т. д.).

Нехай у Вашому профілі хоч раз з'явиться апетитний чізкейк (до речі, їжа на фотографіях має бути вже порізаною, адже людям подобається розглядати текстуру страви), вуличне кошеня і сусідське щеня.

Якщо говорити коротко, то люди люблять поїсти та розчулитися, так що використовуйте це! Але пам'ятайте, що конкуренція в інстаграмі зараз дуже висока. Людям мало «бездушних» фотографій, їм би не тільки «видовищ», а й «хліба» у вигляді Ваших думок, міркувань або будь-який іншої корисної інформації.

Так що якщо Ви хочете зібрати велику аудиторію, приділяйте увагу і текстам (підписам) до Ваших фотографій. Звичайно, не варто вантажити людей складними метафорами та надто філософськими міркуваннями. Для якісного тексту Вам достатньо обговорити те, що відбувається з Вами та іншими людьми щодня, знайти загальну тему, а в кінці не забудьте запитати Ваших читачів їх думки з цього приводу. Це значно зміцнить Ваші відносини з підписниками та дозволить зберегти аудиторію.

Як зробити гарне фото?

Хороші та якісні фотографії є основою для великої кількості підписників, тому фотографуванню потрібно приділити особливу увагу. Дотримуйтесь наступних пунктів:

  • Ви повинні мати якісну техніку.
  • Ретельно доглядайте за своєю технікою!
  • Працюйте зі світлом!
  • Слідкуйте за фокусом.
  • Використовуйте фоторедактори для поліпшення фотографій, але не переборщіть!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Комунальники Львова ...
Наступна новина: США ввели санкції проти ...

КОМЕНТАРІ