Рекламно-сувенірна продукція — ваш успіх в бізнесі

Рекламно-сувенірна продукція — ваш успіх в бізнесі

20.06.19 19:35 0 4497

Сувенірна продукція є результативним засобом реклами. Вона створює позитивні емоції у клієнта і викликає його довіру. Сувеніри використовують для проведення, як рекламних, так і BTL акцій.

Експерти відзначають, що з використанням рекламних сувенірів — дієвий спосіб sales promotion (підвищення рівня продажів), а також public relations (розробка позитивного іміджу). До того ж, їх вартість зовсім не велика і доступна для великих і малих компаній. До речі, замовити їх можна на сайті https://www.priority-group.com.ua/.

Після вдалих переговорів, що завершилися підписанням контракту ділові партнери презентують сувеніри. Також вони затребувані, коли відзначається національне свято або ж ювілей компанії. Подавши сувенірну продукцію можна одночасно привітати партнера і ненав'язливо нагадати про себе.

Рекомендується купувати дану продукцію заздалегідь, до передбачуваного свята, якщо планується розробляти оригінальні пропозиції. На регіональному рівні останнім часом відзначається зростання обсягів, так званої "сувенірки".

Самі затребувані сувеніри

В якості найбільш затребуваних сувенірів є:

  1. щоденники (фірмові, датовані);
  2. планінги;
  3. візитниці.

Такий презент, як корпоративний щоденник, підійде діловим партнерам. При його оформленні використовується індивідуальне дизайнерське рішення. Вони можуть бути з блоковим дизайном, кольоровими обкладинками, вставками. Матеріал обкладинок — самий різний.

Рекламні сувеніри

Рекламними сувенірами служить офісна посуд з нанесеним логотипом. Цей вид сувенірів завжди затребуваний, оскільки визнаний відмінним корпоративним подарунком. Прикладами даних сувенірів є аксесуари для вина:

  • графини;
  • штопори;
  • пляшки;
  • посуд для відпочинку (термоси, пивні кухлі, пікнік-сети.

Промо-акції проводять із застосуванням кухлів з логотипом, що дає результат — компанію дізнаються на ринку більше клієнтів.

Бізнес-сувеніри

Велику респектабельність мають бізнес сувеніри, до яких відносяться:

  1. шкіряні щоденники;
  2. пір'яні ручки;
  3. ролери;
  4. настільні прилади;
  5. брендові брелоки;
  6. годинник.

Сьогодні, креативною ідеєю стало перетворення найулюбленішого усіма шоколаду в інструмент реклами. Смачне рішення представляють логотипи на шоколаді, шоколадні візитки, медальйони, фігурки. Все це послужить грандіозному успіху компанії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги придбання ...
Наступна новина: Чохли для iPhone XR: який ...

КОМЕНТАРІ