Чому я вибираю «Sky Fitness»?

Чому я вибираю «Sky Fitness»?

21.06.19 23:40 0 2401

Якщо ви вирішили купити абонементи у фітнес на Печерську, хочемо звернути вашу увагу на фітнес-клуб «Sky Fitness». Серед безлічі інших клубів, розташованих в даному районі, саме «SkyFitness» являє собою органічний симбіоз фітнес-зон для тренувань як класичного зразка, так і нових модних тенденцій в фітнес-індустрії. Це новий формат клубу преміум-класу, який повністю змінить ваше уявлення про спорт, дозволить вибрати найбільш ефективний напрямок, надасть можливість піклуватися про красу і здоров'я одночасно.

Що дає абонемент в «Sky Fitness»?

Для власників абонемента «Sky Fitness» відкриваються великі можливості. Для гостей і клієнтів клубу працює:

  • тренажерний зал, повністю укомплектований сучасним обладнанням;
  • 25-метровий басейн, в якому можна виконувати різноманітні водні програми та вправи;
  • групові програми, які б мотивували клієнта на досягнення поставлених цілей;
  • програма єдиноборств, на якій тренери навчають основам ведення бою, а також допомагають усвідомити філософію переможця.

Це можуть бути як колективні заняття, так і індивідуальні тренування з інструктором.

Звернувшись в клуб на Печерську, ви можете розраховувати на:

  1. Індивідуальний підхід. Досвідчені тренери підберуть найбільш ефективний комплекс тренувань для кожного клієнта, виходячи з його вподобань, цілей, а також стану здоров'я.
  2. Європейський рівень сервісу. Ввічливий персонал з радістю ознайомить з комплексом послуг центру та надасть всю необхідну інформацію.
  3. Зручне транспортне розташування. Фітнес-центр знаходиться прямо біля станції метро в центрі міста, тому в нього легко можна потрапити.
  4. Демократичні ціни. У порівнянні з цінами на аналогічні послуги в даному регіоні цінова політика в «Sky Fitness» досить лояльна.
  5. Регулярне оновлення тренувальних програм, що дозволяє клієнтам завжди бути в тонусі.

Висновки

У клубі створені всі умови для комфортних занять. Зали оформлені стильно й обладнані технікою сучасного зразка. Дизайн інтер'єру за типом «open space» сприяє продуктивній діяльності, дозволяє розслабитися та отримувати задоволення від тренувань. Загальна площа центру становить 2500 м2, де кожен зможе знайти саме те, що йому підходить йому. Фітнес-клуб можуть відвідувати всі охочі з розумними віковими обмеженнями.

«Sky Fitness» допомагає своїм клієнтам привести тіло і дух в порядок. Спільними зусиллями з дипломованими фахівцями вони гарантовано добиваються поставлених цілей!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Что такое TV BOX и как он ...
Наступна новина: 27 червня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ