Проект Ради Європи відзначив досвід Тернополя у збірці «Кращих практик інструментів громадської участі»

Проект Ради Європи відзначив досвід Тернополя у збірці «Кращих практик інструментів громадської участі»

22.06.19 08:35 0 485
Найкращий порядок проведення публічних консультацій та електронних консультацій з громадськістю врегульовано у Тернополі. Про це зазначається у спеціальній збірці «Кращі практики регулювання інструментів громадської участі на місцевому рівні», який підготував Проект Ради Європи.

«Кращі практики» - це збірка з переліком інструментів громадської участі у прийнятті рішень на місцях.

«Інструменти громадської участі – Публічні консультації та Електронні консультації з громадськістю були оновлені впродовж останніх півроку. Зокрема, питання публічних консультацій прописано у новому Статуті Тернопільської міської територіальної громади, який був прийнятий у квітні. А практику електронних консультацій з громадськістю ми використовуємо з початку цього року, - зазначає міський голова Сергій Надал. - За цей час ми провели вже 14 електронних консультацій та опитувань. І за результатами обговорень з громадськістю приймаємо відповідні рішення».

До слова, через портал електронних консультацій були проведені обговорення проекту оновленої маршрутної та тролейбусної мережі міста, найменування вулиці на честь імені Андрія Пушкаря, проекту парку Київська-Тарнавського та багато інших.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Очільник Тернополя ...
Наступна новина: Довідковий курс НБУ зріс на ...

КОМЕНТАРІ