Переваги покупки авто з США

Переваги покупки авто з США

22.06.19 20:33 0 5941

Здавалося б, навіщо при такій великій кількості доступних на вітчизняному ринку транспортних засобів, мріяти про автомобіль з США? Адже можна з набагато меншими зусиллями купити машину у своєму місті й насолоджуватися хорошою їздою. Але у шанувальників американського автопрому на те є свої причини. Кажуть, що машина з США має масу незаперечних переваг, які й роблять володіння нею по-справжньому жаданим і довгоочікуваним. Саме про них ми й поговоримо далі, а розповість нам про це співробітник компанії "Колумб Трейд", яка безпосередньо займається доставкою авто з Америки в Україну на замовлення.

Переваги американських машин:

  1. Бездоганна якість. З цим не посперечаєшся, адже американці — дуже вимогливі споживачі. Якщо щось їх не влаштовує, то вони цілком можуть відправитися в суд і відсудити собі компенсацію. Тому виробникам авто в США набагато вигідніше випускати якісний транспорт, чим потім мати діло із судовими позовами.
  2. Багата комплектація. Навіть базові моделі мають все необхідне для комфортної їзди: кондиціонер, центральний замок, гідропідсилювач й ін.
  3. Відмінний стан. Це стосується навіть старих авто. Їздити на напівзламаній машині в Америці ніхто не буде. Перед продажем її ретельно оглянуть, відполірують та усунуть усі несправності.
  4. Прозорість угоди. Продавці чесно дають всю інформацію про історію свого авто в США. З метою уникнути можливих судових розглядів. Так що покупець може бути впевнений, що кота в мішку він не купить.
  5. Великий асортимент. У більшості випадків американці намагаються не їздити на машині понад 3-5 років. Після закінчення цього терміну вони продають старе авто і купують нове. Уявляєте, яка армада б/у автомобілів чекає своїх покупців щорічно?
  6. Доступні ціни. Нерідко досвідчені автомобілісти просто здивовані, скільки може коштувати пристойний старий автомобіль в США. Та й на нові машини цінник набагато нижчий, ніж, наприклад, в Європі. Однак тут не варто забувати про митницю, яка може істотно збільшити собівартість обраної американської машини.

Висновки

З урахуванням всіх цих обставин, купівля авто з США вже не здається такою ризикованою авантюрою. Адже переваги істотно переважують недоліки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Підозрюваних у замаху на ...
Наступна новина: OxyLife - насыщенная ...

КОМЕНТАРІ