Тала льодовикова вода FROMIN

Тала льодовикова вода FROMIN

23.06.19 00:38 0 8230

Люди на 90 % складаються із води. Саме тому дуже важливо правильно підібрати джерело її поповнення. Гірська вода - це воістину цілющий подарунок танучих льодовиків. Адже тала льодовикова вода структурована природним шляхом і є ідеальною для поповнення запасів рідини в нашому організмі, оскільки швидко і легко засвоюється. До того ж, проходячи крізь гірські породи, вона фільтрується і насичується мінералами та солями. Саме цю воду називають «живою». Її п'ють довгожителі гірських районів, а її життєдайні властивості оспівують легенди і міфи.

Безсумнівною перевагою гірської води є її мінеральний склад і структура. Деякі її сорти можна і потрібно вживати щодня в необмеженій кількості. Однак воду з підвищеним вмістом мінералів, так звану лікувальну мінеральну столову воду, варто вводити в свій раціон з розумними обмеженнями.

Вода FROMIN: що потрібно знати?

FROMIN - це льодовикова вода з підземних джерел, які беруть свій початок в товщі скелястих порід грунту. Під час танення льодовикової шапки, з вершин спускаються потоки чистої води. Безпосередньо проходячи крізь пісок і скелі вода мінералізується.

Льодовикову чисту воду FROMIN видобувають біля підніжжя скель північної Богемії в заповіднику в Чехії. Технологія виробництва, дозволяє піднімати і упаковувати воду в її фірмові пляшки у вигляді кристалів льоду, без стороннього втручання. Тим самим, покупець напою п'є її безпосередньо з джерел, розташованих понад 300 метрів під товщею землі.
 
Чистота льодовикової води «FROMIN» завірена провідними лабораторіями світу. Це підтверджують велика кількість сертифікатів і почесні нагороди, якими протягом багатьох років удостоюється ця вода. Її унікальний склад допоможе вгамувати спрагу, надати організму сил і зберегти бадьорість протягом дня. Низька мінералізація дозволяє не тільки пити воду FROMIN, включивши в щоденний раціон здорового харчування, а й готувати за допомогою неї страви високої і домашньої кухні.

Висновки

Вживання льодовикової води щодня допоможе впоратися зі стресом і зняти втому. Також напій буде корисний для спортсменів і людей, що зазнають сильних фізичних навантажень. За допомогою води FROMIN можна поповнити водний баланс в організмі. Кришталева чистота цієї води, її унікальні смакові якості, допомога організму протягом дня і стильна упаковка, яка підкреслює ваше прагнення до краси в кожній деталей, роблять воду FROMIN ідеальною для щоденного використання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества покупки ...
Наступна новина: Що потрібно для занять ...

КОМЕНТАРІ