Що потрібно для занять футболом?

Що потрібно для занять футболом?

23.06.19 15:48 0 6528

Напевно, ніхто не буде сперечатись про те, що футбол є улюбленою грою мільйонів дітей та дорослих у всьому світі. А все через її простоту та мінімальний список необхідного екіпірування. Далі, ми розглянемо що саме потрібно для занять футболом. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину Iceberg в якому безпосередньо можна придбати все необхідне для гри у футбол.

Футбольна екіпіровка

Вибір футбольної форми та для дорослого, і для дитини — це серйозна, комплексна задача. За останні десятиліття технологія виробництва практично всіх елементів футбольної екіпіровки удосконалилася і тепер практично в кожному її елементі є свої секрети.

Звичайно, китайські або турецькі елементи екіпіровки часто позбавлені складнощів і для того, щоб просто покатати м'ячик у дворі, можна купити саме їх. Якщо ж дитина вчиться у футбольній школі, то поліпшити свої спортивні результати їй допоможе лише якісна форма від європейських виробників.

Слід уникати синтетичних матеріалів, які не дають тілу дихати, за винятком сучасних, інноваційних матерій, які спеціально використовуються для виготовлення спортивної форми. Для регулярних тренувань краще вибирати саме такі матеріали, а для рідкісних тренувань на вихідні підійде бавовна.

Комплект одягу для футболу

До складу будь-якого комплекту форми входить:

  • футболка;
  • труси;
  • гетри;
  • захисні щитки;
  • рукавиці та спеціальна форма (для воротаря).

Додатково необхідно буде придбати комплект білизни, бавовняної для тренувань влітку, і вовняне трико — для зими. Взимку потрібна футболка з довгим рукавами, влітку — з короткими. Будь-яких малюнків на футболці слід уникати, оскільки на ній може бути розміщена символіка команди та номер гравця.

Для гри в футбол необхідно придбати та особливе взуття з шипованою підошвою — бутси. Секрети вибору бутс залежать від їх маркування і типу поверхні, на якій найчастіше вам доведеться грати.

Необхідно підбирати гетри й щитки, що відповідні за кольором до бутс. Кольорове розмаїття тут є неприпустимим. Щитки слід вибирати гумові, або, в крайньому випадку, пластмасові, тканинні не забезпечать хорошого захисту. Слід проконтролювати й те, щоб вони захищали гомілкостоп, хоча такі моделі важчі.

Для воротарів створюються окремі комплекти одягу, включаючи воротарські рукавички.

Висновки

Якщо ви хочете просто поганяти м'яч у дворі, тоді вам потрібен лише м'яч, ну а якщо ви хочете займатись футболом професійно, то без якісної футбольної екіпіровки вам просто не обійтись.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Тала льодовикова вода FROMIN
Наступна новина: Основні переваги ...

КОМЕНТАРІ