Основні переваги металочерепиці

Основні переваги металочерепиці

23.06.19 16:53 0 6288

Металочерепиця — це відмінне рішення для будь-якого даху, вона вигідна як в плані довговічності, так і з метою економії грошей. Металочерепиця знаходиться в середньому ціновому діапазоні, проте це ніяк не применшує його достоїнств. Придбати дане покриття — значить забезпечити собі міцний, красивий та довговічний дах над головою.

Переваги матеріалу

Далі, ми розглянемо основні переваги металочерепиці, адже не просто так вона користується таким успіхом і популярністю:

  1. Довгий термін експлуатації. При регулярному догляді ви можете забути про заміну покрівельного покриття на 50 років.
  2. Низька ціна. Дана покрівля вважається однією з найдоступніших.
  3. Досить легка вага. Це також важливий показник, в результаті якого можна пристойно заощадити на облаштуванні практично всіх елементів будівлі, починаючи від фундаменту, стін і закінчуючи кроквяною системою, тому що навантаження на них буде незначним.
  4. Екологічність. Попри те, що металочерепиця є матеріалом штучного походження, при її виробництві дотримуються всі вимоги екологічної безпеки, в результаті чого під дахом з такого покриття утворюється не тільки комфортна, але і здорова атмосфера.
  5. Міцність. Металочерепиця стійка до впливу атмосферних опадів, ультрафіолету та механічних впливів. Такі властивості забезпечуються в результаті обробки сталевих листів цинком і полімерами, які значно підвищують їх експлуатаційні характеристики та несприйнятливість до корозії.
  6. Відмінний зовнішній вигляд. Класичний варіант такого виду покрівлі на вигляд дуже нагадує свою більш респектабельну родичку — керамічну черепицю, тому будівля, покрита таким матеріалом, виглядає дуже привабливо. Крім цього, сьогодні на ринку будматеріалів можна вибрати металочерепицю в самому різному фактурному та колірному рішенні.
  7. Не горить. Оскільки даний вид покриття виготовлений з високоякісної сталі, то він не схильний до горіння та самозаймання.

Тепер, коли ми розповіли вам про основні переваги даного типу покрівлі, сподіваємося, що ви ще більше переконалися у правильності рішення купити металочерепицю для даху свого будинку.

Як вибрати металочерепицю?

Це питання завжди виникає перед будь-яким покупцем, особливо якщо він за сферою своєї діяльності досить далекий від будівництва. Крім зовнішньої привабливості та ціни, слід також звертати увагу і на покриття:

  • Поліестер. Це найпопулярніше покриття, завдяки оптимальному поєднанню ціни та якості. Воно стійке до корозії та впливу сонячних променів.
  • Пурал (PURAL). Дане покриття стійке до перепадів температур, а також агресивного зовнішнього середовища. Дуже міцне.
  • Пластізол. Найтовстіше покриття, яке має привабливий зовнішній вигляд, але не володіє високою стійкістю до прямих УФ променів.
  • PVF або полідіфторит. Це найдорожче покриття, яке має масу переваг — гнучкість, міцність, стійкість до пошкоджень, а також широку кольорову гаму.
  • Матовий поліестер. Має привабливий зовнішній вигляд, але не має достатню міцність. Зустрічається не часто.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Що потрібно для занять ...
Наступна новина: Даклатасвир при гепатите С ...

КОМЕНТАРІ