львів

Дві причини відвідати місто Лева і зупинитись там

24.06.19 13:12 0 4922

Скільки б часу ви не проводили у Львові — не встигнувши покинути його, ви вже мрієте повернутися. Далі, ми розглянемо 2 вагомі причини зупинитись у місті Лева. До речі, якщо ви шукаєте готель у Львові, тоді центр — це саме те місце, що вам потрібно, адже ви будете знаходитись у самому серці старого міста.

Фестивалі

У Львові регулярно проходять різні фестивалі — театральні, гастрономічні, літературні, фольклорні, музичні... Під час їх проведення практично все місто перетворюється в фестивальний майданчик — на вулицях встановлюються сцени, влаштовуються майстер-класи та конкурси, відкриваються тематичні зони та з'являється безліч цікавинок.

Одна з найгучніших подій в культурному житті Львова — Міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest. Проводиться він щорічно влітку протягом останніх 7 років. І поки він триває, Львів наповнюється безліччю туристів, більшість з яких — меломани з усього світу, які приїхали почути кращих джазових музикантів планети. Саме такі гуру джазу виступають на сцені Alfa Jazz Fest - одного з найбільших джазових фестивалів в Європі.

Щовечора в парк ім. Б. Хмельницького сходяться люди, охочі почути якісну музику. Ночами у львівських ресторанах джазмени влаштовують джем-сейшени, протягом дня на вулицях Львова звучить джазова музика, а по місту курсує двоповерховий автобус, на якому всі охочі можуть безкоштовно здійснити екскурсію під «живу» музику джаз-банда.

Ресторани

Далеко не в кожному місті України знайдеться така кількість ресторанів з неповторним колоритом. У Львові майже кожен заклад не просто місце громадського харчування, а креативний простір. Саме тому місцеві ресторани відомі далеко за межами Львова, і після відвідин їх обговорюють, як спектакль, фільм або виставку.

Популярний ресторан «Під Арсеналом» знаходиться в будівлі відомого «Музею зброї». Звідси, мабуть, взялася і його концепція — середньовічний інтер'єр, зразки списів і сокир (в безпечному місці), грубі дерев'яні меблі. Меню відповідне:

  • смажене м'ясо;
  • ребра;
  • риба.

Приготуйтеся до того, що страви доведеться їсти руками, — столові прилади тут під забороною!

А ось «Грушевський cinema & jazz» - більше ніж ресторан. Це творчий центр зі:

  1. щоденними інструментальними імпровізаціями;
  2. кінопоказами;
  3. живими концертами;
  4. виставкою фотографій, картин і ретро-кіноафіш.

Їжа тут теж справжнє мистецтво: готують страви авторської кухні та подають ефектно. Ну а презентація приготування м'яса дикого кабана — це справжнє шоу!

Але головне, чого варто повчитися у жителів Львова, так це умінню отримувати задоволення від їжі. Під час трапези важливо все:

  • смак;
  • аромат;
  • атмосфера;
  • компанія;
  • і навіть напої, які її супроводжують.

Безумовно більше задоволення від їжі отримаєте, якщо замовите блюда разом з мінеральною водою «Боржомі». Освіжаючи наші рецептори, вона допомагає розкрити смак страв і продовжити свято живота справжньому гурману. А їм ви обов'язково станете після відвідин Львова.


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Квартира для здачі в ...

КОМЕНТАРІ