Системні інтегратори — комплексні послуги зі створення інженерних мереж

Системні інтегратори — комплексні послуги зі створення інженерних мереж

25.06.19 11:41 0 6588

У сучасному світі інформаційні технології відіграють дуже важливу роль. Без надійної та ефективно працюючої IT-інфраструктури вже неможливо вести успішний бізнес у будь-якій галузі, тому попит на послуги системних інтеграторів з розпланування, проектування, побудови, успішного введення в експлуатацію та подальшої технічної підтримки різноманітних інформаційних мереж та систем стрімко зростає. Рік за роком комп’ютерні мережі стають все складнішими та потребують кваліфікованого підходу для поєднання їх у багаторівневі мультифункціональні системи з практично не обмеженими функціональними можливостями.

Професійні телекомунікаційні компанії проводять розробку, комплектацію, монтаж та сервісне обслуговування таких необхідних сучасному бізнесу інженерних систем, як:

  • кабельне електропостачання;
  • гарантоване (безперебійне) енергозабезпечення;
  • чергове, робоче та аварійне освітлення;
  • ЛВС, СКС та інші структуровані мережі;
  • лінії зв’язку на базі оптико-волоконних кабелів;
  • контроль доступу СКУД та СКД
  • охоронні та пожежні сигналізації, відеоспостереження
  • кабельне та супутникове телебачення.

Надійна телекомунікаційна компанія

В коло завдань системних інтеграторів входить об’єднання окремих комп’ютерів та інших мережевих пристроїв у єдині корпоративні інформаційні мережі, підбір оптимального варіанту програмного та апаратного забезпечення, розробка комплексних рішень для автоматизації управління бізнес-процесами та підвищення ефективності функціонування системи до максимального рівня. Удосконалення технологій управління виробництвом дає можливість поступово виключити людей з керування технологічними процесами для зменшення вірогідності помилок та вивільнення їх розумових та фізичних здібностей для більш ефективного використання.

Надійна телекомунікаційна компанія може запропонувати до Ваших послуг повністю укомплектовану команду професіоналів, які у дуже стислі терміни кваліфіковано спроектують та успішно реалізують проект будь-якого ступеня складності «під ключ», звільнивши замовника від зайвих клопотів. Інвестиції в інноваційні технології дуже швидко виправдовуються за рахунок суттєвого зменшення непродуктивних витрат та прискорення різних бізнес-процесів.

Звертайтесь до професіоналів! Компанія «Телекомунікації XXI» пропонує сервіс інженерних систем для підвищення їх ефективності, забезпечення безвідмовного функціонування у будь-яких умовах та оперативного реагування за запити користувачів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: ИБП Riello - сплав качества ...
Наступна новина: Практические преимущества ...

КОМЕНТАРІ