Оренда квартири на добу в Києві: чому варто звернутися в HomeHotel?

Оренда квартири на добу в Києві: чому варто звернутися в HomeHotel?

25.06.19 21:48 0 5257

Добова оренда квартир — досить популярний в Києві сервіс, попри розвинену індустрію HORECA. Це пояснюється тим, що знімання житла обходиться трохи дешевше і забезпечує проживання в затишній домашній обстановці. Зрозуміло, квартира квартирі ворожнечу, і важливо правильно вибрати відповідний за умовами та фінансовим запитам варіант.

Де шукати квартиру на кілька діб?

Ви можете підібрати собі відповідні варіанти на сайті http://www.homehotel.com.ua/. В управлінні компанії HomeHotel знаходиться декілька квартир в різних районах міста. Всі вони відрізняються за своїм станом і оснащенням:

  • є чистенькі квадратні метри з косметичним ремонтом і всіма необхідними зручностями, класу «економ»;
  • можна орендувати більш розкішні апартаменти;
  • є варіант класу «бізнес» з дорогим ремонтом і додатковим технічним оснащенням.

Кожен зможете підібрати собі квартиру, на свій смак.

Чому шукати квартиру зручніше на сайті HomeHotel, а не на іншому тематичному ресурсі, де представлені оголошення приватників? Річ у тому, що на таких порталах не завжди публікують інформацію благонадійні власники квартир. Завжди є ймовірність потрапити на шахраїв. Наприклад, аферисти можуть здавати квартиру, яка їм не належить. Нерідко виявляється, що реальний стан і оснащення квартири не відповідає вказаним в описанні на сайті. До того ж в процесі може з'ясуватися, що у квартирі є поломки та проблеми. Вам ще пощастить, якщо в кінці терміну їх не спробують «спихнути» на вас.

Орендуючи квартиру у перевіреної компанії, яка дорожить своєю репутацією, ви можете не турбуватися про всі ці моменти. HomeHotel гарантує своїм клієнтам юридичну прозорість угоди, чисті та повноцінно відремонтовані квадратні метри. Фахівці компанії стежать, щоб все було прибрано, і ретельно перевіряють квартири на наявність проблем і дефектів.

До слова, квартири можна бронювати не тільки на кілька днів. Ви можете отримати житло на більш тривалий період — тиждень, місяць. Для тих, хто в столиці проїздом є варіант оренди на ніч.

Зверніть увагу на різноманітність квартир HomeHotel. Більшість агентств в Києві пропонує тільки елітне житло в центрі. Квартири HomeHotel розрізняються і за станом, і за місцем розташування, і по метражу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ