Одну срібну та чотири бронзових нагороди здобули тернопільські легкоатлети у Кропивницькому

Одну срібну та чотири бронзових нагороди здобули тернопільські легкоатлети у Кропивницькому

26.06.19 13:02 0 976
Досить вдало виступили тернопільські легкоатлети на чемпіонаті України серед юнаків 2002 р.н. і молодших, який відбувся 18-20 червня в Кропивницькому. Незважаючи на спекотну погоду, одне друге та чотири третіх місця серед українських спортсменів вибороли наші атлети. Також усі наші учасники зуміли покращити свої особисті результати.

Так, вихованка Бережанської ДЮСШ Тетяна Когут (тренер Дуда Володимир) в бігу на 2000 м з перешкодами з результатом 7.17,8 сек виборола срібну нагороду, яка дала їй можливість в складі збірної команди України 13 липня виступити в чемпіонаті Балканських країн у Стамбулі.

Два третіх місця за Висоцьким Ігорем (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренери Панасюк Іван, Головацький Микола) - в метанні диску (46,87 м) та штовханні ядра (15.7 м). Відтак, спортсмен здобув дві бронзових медалі.

І ще два третіх місця за вихованцями обласної ДЮСШ: Гнатів Віктор виборов бронзову нагороду в бігу на 2000 м з перешкодами (6.19,3 сек) (тренери Дуда Богдан, Дуда Оксана), а Мітюрьова Вікторія стала бронзовою призеркою в штовханні ядра (12.22 см) (тренери Шмуляєва Галина, Дахновський Леонід).

Шостим в бігу на 2000 м з перешкодами (6.30,4 сек) став Сулило Дмитро (ОДЮСШ, тренери Дуда Богдан, Дуда Оксана) та восьмою в метанні спису (33.25м) - Мостова Дарина (ОДЮСШ, тренери Шмуляєва Галина, Дахновський Леонід.)

Джерело: управління фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Більшість людей не ...

КОМЕНТАРІ