Тернопіль: у гідропарку «Топільче» відкрили сучасний спортивний майданчик

Тернопіль: у гідропарку «Топільче» відкрили сучасний спортивний майданчик

26.06.19 13:00 0 988
25 червня у гідропарку «Топільче» відбулося відкриття сучасного спортивного майданчика для ігрових видів спорту, встановленого за рахунок коштів міського та державного бюджетів на умовах співфінансування. Цього ж дня на новому ігровому полі пройшов перший турнір з футболу серед юнаків 2010 року народження.

Побував на урочистому відкритті майданчика та привітав спортсменів і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Розвиток спорту є одним із пріоритетів в роботі Тернопільської міської ради, і ми гордимося тими високими досягненнями, які традиційно демонструють наші спортсмени. Проте головною нашою метою є не лише розвиток професійного спорту, а й залучення якомога більшої кількості тернополян до занять фізичною культурою та спортом, - відзначає Сергій Надал. - Саме тому кожного року у Тернополі з’являються сучасні спортивні майданчики. І це нове футбольне поле буде ще одним додатковим місцем, де зможуть займатися спортом і вихованці нашої спортивної школи, і всі бажаючі тернополяни».

Юним гравцям першого турніру на новому футбольному полі міський голова побажав чесної та безкомпромісної боротьби і перемоги найсильнішим.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ