Міський голова привітав випускників Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського

Міський голова привітав випускників Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського

26.06.19 13:05 0 654
25 червня міський голова Сергій Надал взяв участь в урочистому засіданні Вченої Ради Тернопільського національного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського, приуроченому 59-ому випуску лікарів медичного факультету, 15-ому випуску провізорів, 11-ому випусків лікарів стоматологічного факультету, магістрів за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапаія» та 23-ого – Навчально-наукового інституту медсестринства ТНМУ.

Під час урочистостей Сергій Надал привітав випускників медичного університету з нагоди свята та вручив Подяки міського голови кращим професорам та викладачам ВУЗу.

«Шановні випускники, від сьогоднішнього дня ви стаєте дипломованими та висококваліфікованими спеціалістами медичної сфери, які здобули фахову освіту в одному із кращих ВУЗів країни. Мені приємно говорити про те, що за оцінками різних міжнародних експертів, Тернопільський національний медичний університет посідає перше місце серед медичних ВУЗів в Україні, та входить у ТОП-7 найкращих університетів країни, - зазначає Сергій Надал. – Від сьогоднішнього дня ви носитимете горде звання лікаря, адже це не просто професія, це – покликання. Як говорив Гіппократ: «Медицина - це воістину найблагородніше зі всіх мистецтв»».

Сергій Надал побажав випускникам впевненості, самовдосконалення та успішної праці на користь Тернополя та України.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США та Іран продовжують ...
Наступна новина: Реформа початкової школи ...

КОМЕНТАРІ