"Касса24" — розумна система моментальних платежів

26.06.19 16:10 0 3493

"Касса24" — це сертифікована система платежів, яка об'єднує в єдиний сервіс необхідні інструменти, призначені для оплати ряду бажаних послуг. "Касса24" дозволяє оперативно проводити електронні платежі в будь-який зручний час. Клієнти можуть індивідуально вибирати систему оплати платежів — термінал, через сайт https://www.kassa24.kz/, або використовуючи мобільний додаток.

Переваги пропозиції "Касса24"

Крім економії тимчасових, а також фінансових ресурсів "Касса24" має ряд гідних переваг:

  • після здійснення платежу клієнт може відразу переконатися, що заявлена сума зарахована за призначенням;
  • єдина система платежів дозволяє зберегти у «Вибране» необхідні шаблони регулярно використовуваних сервісів і, таким чином, оперативно оплачувати послуги;
  • передбачена функція «Автооплата», завдяки якій система самостійно внесе потрібну суму на цільовий рахунок і звільнить користувача від прострочених рахунків, а також інших проблем, які з цього випливають;
  • інтуїтивно зрозумілий інтерфейс забезпечить швидку навігацію по ресурсу.

Чим "Каса 24" може допомогти бізнесу?

Система моментальних платежів "Касса24" надає спеціальні технічні механізми, призначені для оплати понад 1000 послуг, що забезпечить створення комфортного сервісу для клієнтів.

Дана система стане незамінною для постачальників послуг, власників своєї справи та торгових майданчиків і для тих, хто хоче підвищити рівень обслуговування.

"Касса24" дозволить створити додатковий функціонал для приймання платежів. Значно полегшить роботу бухгалтерів, зробить її більш якісною і стане зручним інструментом, який гідно оцінять клієнти.

Чим "Каса 24" може допомогти провайдерам?

Система електронних платежів Касса24 посприяє для провайдерів освоєння нових просторів, а також залученню додаткового сегмента клієнтів. За допомогою даної системи можна організувати ефективний прийом платежів, вибравши найбільш оптимальний метод:

  1. термінал "Касса24";
  2. захищений ресурс "Особиста Касса24";
  3. мобільний додаток для iOS або Android.

Чим "Каса 24" може допомогти орендодавцям?

Завдяки системі "Касса24" дохід від торгових майданчиків стане максимально можливим. Причини цього — додаткова орендна плата, нові клієнти, задоволені користувачі, а також акуратний зовнішній вигляд приміщення.

Крім того, термінали оплати системи платежів дозволяють отримати результативний рекламний інструмент, що також буде сприяти процвітанню бізнесу.

Чим "Каса 24" може допомогти дилерам?

Ставши агентом "Касса24", у вас буде можливість створити власну справу під ключ без необхідності первинних капіталовкладень.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Мраморная плитка в ...
Наступна новина: Біржа чи обмінник ...

КОМЕНТАРІ