Рівненщина: прокурор області провів особистий прийом громадян у м. Дубровиця

Рівненщина: прокурор області провів особистий прийом громадян у м. Дубровиця

27.06.19 13:11 0 633
Мешканці м. Дубровиця 26 червня 2019 року мали змогу звернутися до прокурора області Богдана Подубинського під час його особистого виїзного прийому за місцем розташування Дубровицького відділу Сарненської місцевої прокуратури.

Питання, з якими звернулися місцеві жителі до керівника регіональної прокуратури, стосувалася стану досудового розслідування у кримінальних провадженнях, що їх розслідують слідчі органів поліції, дотримання законодавства при наданні житлово-комунальних послуг тощо.

Богдан Подубинський прийняв усі подані на особистому прийомі заяви для ретельного вивчення, а також прийняття законних і обґрунтованих рішень у межах компетенції, в окремих випадках – роз'яснив повноваження органів прокуратури в умовах сьогодення і вимоги чинного законодавства.

Питання ефективного та своєчасного захисту прав громадян, передусім, які проживають у віддаленій від обласного центру місцевості, перебувають на контролі керівництва прокуратури Рівненської області. Практика особистого прийому прокурором області громадян за місцем їх проживання продовжується.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі біля ...
Наступна новина: У центрі Запоріжжя підняли ...

КОМЕНТАРІ