Ведуча Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс розповіла,як дізналась про свою вагітність

Ведуча Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс розповіла,як дізналась про свою вагітність

27.06.19 14:02 0 10024

32-річна телеведуча ранкового шоу Сніданок з 1+1, волонтер проекту Здійсни мрію Неля Шовкопляс розповіла, як їй вдається одночасно бути телезіркою та виховувати 5-річних синів-двійнят – Тимофія і Матвія.

Найпозитивніша ведуча Неля Шовкопляс разом зі своїми синами знялась у яскравій, літній та веселій фотосесії для журналу Теленеделя. Зйомки проходили в одному із столичних парків, на дитячому майданчику. Тимофій та Матвій мужньо витримали 4-годинную зйомку, адже розуміли, що їх мама відома ведуча і в неї така, одночасно, і цікава, і складна робота.

В інтерв’ю Неля розповіла, як дізналась про свою вагітність та яка в неї була реакції, коли сказали, що вона чекає на двійню.

«Пам'ятаю, на 12-му тижні прийшла на обстеження і питаю у лікаря, жартома: «Ну що, в мені там хоч хтось живе? Може, я собі вигадала вагітність?» Лікар подивився на монітор, потім починає усміхатися і переглядатися з медсестрою: «Та тут не просто хтось живе! У вас двійня». В цей момент я не знала, що робити - плакати чи сміятися. На обличчі була і посмішка, і переляк одночасно», - поділилась Неля Шовкопляс.

За словам Нелі, діти на 100 % змінюють наше життя. Багато хто з майбутніх тат і мам цього не усвідомлюють, тому що в нашому суспільстві незаведено готувати до батьківства. Нас вчать математики і мовам, бути банкірами і телеведучими, але ніхто не пояснює, як це - будувати сім'ю. До самого останнього моменту просто не усвідомлюєш, що вже ніколи не буде так, як раніше, що ти собі більше не належиш.

У свої 27 років Неля усвідомлено хотіла мати сім'ю і дітей, і була впевнена, що знає, що її очікує. Тому зараз Шовкопляс насолоджується материнством і увесь вільний час присвячує вихованню Тимофія та Матвія. Вони разом полюбляють гратися на дитячих майданчиках, кататися на гойдалці, читати казки, а нещодавно разом відпочивали в Одесі.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: В Тернополі під час ...
Наступна новина: Бухгалтерія без помилок: ...

КОМЕНТАРІ