газоблок аерок

Газоблоки Аерок: що потрібно знати?

27.06.19 18:40 0 4421

Газобетонні блоки використовуються при будівництві тонких одношарових стін, які відповідають сучасним вимогам теплоізоляції. За допомогою даного матеріалу можна створювати стіни з тонкими швами укладання та ідеально рівною поверхнею. Виробнича база компанії Aeroc складається з комплексу сертифікованих лабораторій та співробітники яких, ретельно стежать за якістю продукції, що випускається. Кожна партія даного будівельного матеріалу доповнюється сертифікатом якості. Далі, ми розглянемо основні плюси газоблоків Аерок, а розповість нам про це співробітник компанії "Leader Stroy", в якій безпосередньо можна замовити їх в Одесі (контакти компанії ви знайдете на офіційному сайті leaderstroy.com.ua).

Газоблоки Аерок: переваги

До основних переваг газоблоків Аерок відносяться:

  1. Мала вага.
  2. Практичність.
  3. Невибагливість в експлуатації.
  4. Стійкість до пожеж.
  5. Простота монтажу. З будівництвом будівель з даного матеріалу легко і швидко впораються навіть малодосвідчені фахівці. Газобетон дозволяє споруджувати будівлі будь-якої конфігурації та форми. Завдяки пазо-гребневій системі, досягається максимальна швидкість укладання і зменшується витрата клею.
  6. Високий показово звукоізоляції.
  7. Простота в обробці. Газоблоки легко різати, свердлити та пиляти. Їм можна надати будь-яку форму.
  8. Екологічність. До складу газобетонних блоків входить пісок, цемент, вапно і вода.
  9. Висока міцність, зносостійкість і несуча здатність. Попри пористу структуру, пінобетон практично такий же міцний, як камінь.
  10. Відмінна теплоізоляція. Цей матеріал забезпечує хороший мікроклімат приміщення. Газобетон не випускає тепло з будівлі, завдяки чому, відбувається економія на опаленні. На відміну від аналогічних матеріалів, стіни з газоблоків можуть бути тоншими без шкоди для енергозбереження.
  11. Широкі можливості застосування. Широкий асортимент матеріалів компанії Aeroc дозволяє споруджувати в будівлі стіни несуть і не несуть типу, а також зводити будівлі будь-якого призначення. Використовуючи газобетонні блоки даної марки, можна досягти високих показників енергоефективності будівель.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 переваг використання ...
Наступна новина: 4 преимущества вызова ...

КОМЕНТАРІ