У Рівненській області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно особи за приховування від митного контролю культурних цінностей

У Рівненській області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно особи за приховування від митного контролю культурних цінностей

30.06.19 08:07 0 502
Прокуратурою області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, завершеному розслідуванням слідчими слідчого відділу Служби безпеки України в Рівненській області, про обвинувачення 57-річного жителя Львівської області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 201 КК України (контрабанда, тобто замах на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю культурних цінностей).

В ході слідства встановлено, що чоловік, який упродовж тривалого часу займався колекціонуванням старовинних предметів, у січні прямуючи потягом до Республіки Польща, намагався перемістити через митний кордон України із приховуванням від митного контролю 381 монету та 1 знак, серед яких були предмети, що належать до культурних цінностей та мають художнє, історичне, етнографічне, наукове значення.

Під час огляду правоохоронцями виявлено та вилучено в одязі обвинуваченого усі вищевказані монети та знак.

Довідково: за вчинення інкримінованого злочину передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії залічили до ...
Наступна новина: Україна здобула шосту ...

КОМЕНТАРІ