Де взяти гроші на відпустку,якщо не вийшло назбирати за рік

Де взяти гроші на відпустку,якщо не вийшло назбирати за рік

02.07.19 20:08 0 3216

Майже кожен українець очікує літа, бо ця прекрасна пора року асоціюється із відпочинком. Багато хто з нас уже знає де він/вона проведе свою літню відпустку і з нетерпінням очікує жаданних днів. Якість і враження від відпустки залежать від багатьох факторів і нажаль основним із них є сума грошей котра була зібрана за значний час.

Дехто може собі дозволити яскраву подорож на зарубіжний курорт, тому обирає більш скромний, але не менш популярний варіант, наприклад:

  • Відпочинок на Чорному морі;
  • Похід в Карпати;
  • Тиждень на дачі за межами міста.

Але кожного року хочеться чогось незвичного, що запам’ятається надовго і наситить енергією і новими емоціями. Тому більшість активних громадян дивляться в сторону відпочинку зарубіжом, особливо коли зараз сезон лоукостів і можна придбати квитки на літак дуже дешево.

Що робити, коли не вистачає грошей на відпустку

Неприємним сюрпризом може стати затримка коштів за відпустку напередодні самого відпочинку і спланувати своє дозвілля складно. Є декілька чудових альтернатив, наприклад звурнутись до https://credits-online.com.ua/ua/ і оформити онлайн кредит на банківську картку, а потім при отриманні відпускних грошей погасити позику.

Також не всім громадянам відомо про особливості споживчого кредитування, тому радимо ознайомитися із законодавчими особливостями: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1734-19.

Розглянемо інші оптимальні варіанти:

  1. Позичити гроші у батьків чи друзів;
  2. Відкласти свої плани до дня нарахування коштів;
  3. Обрати безкоштовний відпочинок.

Як ми бачимо, кожен пункт має свої недоліки, тому слід планувати відпустку заздалегідь і особливу увагу слід звернути на фінансові можливості. Також слід зважити всі плюси і мінуси, якщо ви все таки вирішили взяти онлайн позику.

Недоліки онлайн позики:

  • Великі відсотки у випадку несвоєчасного погашення заборгованості;
  • Ліміт на велику суму позики при першому кредиті.

Переваги кредитів на картку онлайн:

  1. Цілодобова технічна підтримка клієнтів онлайн;
  2. Перший кредит під 0 %;
  3. Швидка видача коштів;
  4. Не потрібні довідки з місця роботи.

Перш ніж оформляти онлайн позику, вам слід ознайомитися із договором і уважно прочитати усі пункти і вимоги.

Наша головна порада українцям, це жити по своїм фінансовим можливостям і не користуватися зайвий раз позиками. Якщо питання стосується відпустки, то слід відкладати збереження певний час, тоді ви точно зможете розраховувати на свої сили і ваша відпустка матиме лише позитивні спогади!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Рейсмусовий верстат: ...
Наступна новина: Переваги доставки продуктів ...

КОМЕНТАРІ