В Тернополі муніципальні інспектори оформили два адмінпротоколи на осіб,що здійснювали стихійну торгівлю на вул. Б. Хмельницького

В Тернополі муніципальні інспектори оформили два адмінпротоколи на осіб,що здійснювали стихійну торгівлю на вул. Б. Хмельницького

03.07.19 08:58 0 642
У літній період на вулицях Тернополя активізується несанкціонована торгівля сільськогосподарською продукцією та іншими продуктами харчування, і особливо активно вона ведеться на вул. Б. Хмельницького та вул. В. Чорновола.

Працівниками управління муніципальної інспекції постійно вживаються заходи з припинення діяльності стихійної торгівлі на тротуарах міста. Зокрема, на вказаних вулицях проводяться щоденні чергування на предмет недопущення захаращення тротуарів торгівельним обладнанням та експозицією.

Разом з тим, муніципальними інспекторами проводяться профілактичні бесіди з громадянами, які здійснюють торгівлю з рук у невстановлених місцях, щодо порушень останніми Правил благоустрою м. Тернополя та необхідності здійснення торгівлі на ринках міста.

Так, 25- 26 червня на осіб-порушників, які не виконували законних вимог інспекторів та продовжували здійснювати несанкціоновану торгівлю на вул. Богдана Хмельницького, оформлено два адміністративні протоколи за ст.152 КУпАП.

Від початку року інспекторами управління оформлено 116 адміністративних протоколів за аналогічні порушення та надіслано до уповноважених органів на розгляд та накладання адміністративних стягнень у виді штрафів.

В управління муніципальної інспекції нагадують, що за вказані порушення законодавством України передбачено накладення штрафу на громадян від 340 грн. до 1360 грн., а на посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 грн. до 1700 грн.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Японія з 1 липня відновлює ...

КОМЕНТАРІ