У міській лікарні №3 Тернополя завершуються ремонтні роботи

У міській лікарні №3 Тернополя завершуються ремонтні роботи

03.07.19 09:04 0 990
Від початку 2019 року у комунальному некомерційному підприємстві «Міська комунальна лікарня №3» ведуться активні роботи з капітального ремонту приміщень та придбання медичного обладнання.

Зокрема, станом цього року у лікарні №3 капітально відремонтовані приміщення реабілітаційного відділення, відділення відновної, реконструктивної та малоінвазивної хірургії, а також відділення реабілітації хворих неврологічного профілю.

Ще наприкінці 2016 року міська лікарні №3 першою у Тернополі здійснила процедуру реорганізації від комунального закладу охорони здоров’я до комунального некомерційного підприємства, що дало можливість отримати фінансування на закупівлю основних засобів та проведення капітальних ремонтів у приміщеннях, а жителям мікрорайонів «Дружба», «Кутківці» та «Пронятин» - отримувати безоплатну та якісну медичну допомогу.

«Кожного року все більше коштів з місцевого бюджету виділяється саме на фінансування галузі охорони здоров’я, в тому числі і на придбання медичного обладнання та проведення ремонтів у міських комунальних некомерційних підприємствах, - наголошує очільник Тернополя Сергій Надал. – І відтепер ці оновлені приміщення є комфортними для роботи персоналу, пацієнтів та відповідають усім сучасним нормам і стандартам».

Ремонтні роботи цього року провели у багатьох відділеннях.

«Цього року нам вдалося відремонтувати приміщення у відділенні відновної, реконструктивної та малоінвазивної хірургії, а також у відділенні реабілітації хворих неврологічного профілю. Зокрема, на суму 1 млн. грн тут повністю оновлено освітлення у коридорах, замінена підлога, дверні блоки та перефарбовано стіни, - зазначив Юрій Лазарчук. - Також за кошти міського бюджету у лікарні було проведено капітальний ремонт коридору у реабілітаційному відділенні, облаштовано перехід з відділення у стаціонар та придбано обладнання для реабілітації після інсульту у зал фізичної терапії».

До слова, раніше у комунальному некомерційному підприємстві «Міська комунальна лікарня №3» усі вікна та двері були замінені на енергозберіючі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ