В Тернополі ремонт на вул. Яремчука,25 буде продовжено після погодження мешканців

В Тернополі ремонт на вул. Яремчука,25 буде продовжено після погодження мешканців

03.07.19 09:01 0 940
01 липня у дворі на вул. Яремчука, 25 розпочались ремонтні роботи, які на даний час призупинені, оскільки мешканці не дійшли згоди з даного питання.

Як повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства, ремонт даного двору планувалося провести ще 2018-ому році. Проте мешканці тоді звернулися до міської ради з проханням розширити проїзну частину та влаштувати тротуар за рахунок частини зеленої зони. Відтак роботи були призупинені, а проектна організація проводила чергове коригування проектно-кошторисної документації.

Вже у понеділок, 1 липня 2019 року, ремонтні роботи було відновлено відповідно до нової документації. Проте мешканці знову написали звернення щодо призупинення робіт. Тепер вони виступають проти розширення проїзної частини у сторону зеленої зони. При цьому розширити проїзд в сторону будинку неможливо, оскільки необхідно влаштувати тротуар та забезпечити вихід з під’їзду з існуючого сходового маршу.

Реагуючи на чергове звернення мешканців ремонт даного двору призупинено. Ремонт буде відновлено після того, як мешканці погодять між собою проведення робіт та нададуть відповідне письмове звернення про результати зборів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У міській лікарні №3 ...

КОМЕНТАРІ