Організатори протестів у Грузії заявляють про зміну тактики

Організатори протестів у Грузії заявляють про зміну тактики

04.07.19 08:33 0 729
Організатори масових демонстрацій у Грузії з вимогою відставки міністра внутрішніх справ, які тривають вже два тижні, заявляють про зміну тактики для того, щоб акції не завершилися безрезультатно.

Як повідомив 3 липня Радіо Свобода один із організаторів Ґіґа Макарішвілі, відтепер акції будуть проводитися з використанням, як він висловився «партизанської тактики».

Макарішвілі пояснив, що протестувальники будуть стежити за міністром внутрішніх справ Георгієм Ґахарією, відставки якого вони вимагають через побиття демонстрантів, всюди, куди він йтиме, вимагаючи його відставки.

«Щовечора під час протестів ми показуватимемо фільми про політику Росії на великому мобільному екрані. Будуть організовані презентації книг і зустрічі з авторами, які пишуть про політику Росії в Грузії», – сказав Макарішвілі.

Антиросійські протести тривають у Тбілісі від 20 червня. Демонстрації почалися після того, як депутат Державної думи Росії, комуніст Сергій Гаврилов вів засідання Міжпарламентської асамблеї православ'я, сидячи у кріслі спікера грузинського парламенту.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський голова привітав ...

КОМЕНТАРІ