Самі часті поломки iPhone X

Самі часті поломки iPhone X

05.07.19 21:31 0 3172

iPhone Х був, мабуть, найбільш очікуваним смартфоном від Apple за весь час. А коли його випустили, взагалі став мало не найбажанішим телефоном. Але чи означає це, що новинка стала надійнішою за минулі покоління телефонів iPhone? Спробуємо розібратися.

Довгий шлях на Олімп

Перший час у користувачів виникало багато питань до дизайну iPhone X. Багато хто не могли змиритися з «вирізом» під датчики у верхній частині апарату. Але через деякий час, коли хвиля невдоволень пройшла, більшість звикли до цієї «брови», і зараз вже ніхто не дивиться з подивом на цей смартфон. Мало того, конкуренти щосили копіюють даний елемент для своїх телефонів.

Минуло вже більше півтора року після старту продажів, тому тепер можна чітко сказати які поломки iPhone X трапляються найчастіше. А розповість нам про це співробітник Apple сервісу в Івано-Франківську, який безпосередньо займається виїзним ремонтом продукції даного бренду.

Наскільки популярний iPhone X?

У Мережі відносно ходила чутка, що продажі нового телефону від Apple занадто завищені, і що вся інформація про захмарні прибутки компанії — лише грамотна рекламна акція. Однак протилежні відомості підтверджуються аналітиками ринку. За словами експертів, iPhone X - перша з усіх новинок від Apple, яку частіше ніж інші приносять в сервісний центр. Дану модель ремонтують в 4 рази частіше, ніж iPhone 8 і 8 Plus разом узяті. Пристрій, очевидно, є дуже популярним серед користувачів. Якщо порівняти кількість принесених в ремонт iPhone 7 за перші півроку продажів, то iPhone X і тут значно виграє у своїх попередників.

Наскільки надійний iPhone X?

Що стосується поломок, то тут практично нічого не змінилося в порівнянні зі старішими моделями:

  1. Приблизно половина клієнтів приходить з розбитим переднім склом iPhone X. Проблема полягає в тому, що матриця на останньому iPhone по надійності та якості набагато гірша, ніж в інших смартфонах Apple. Тому часто на дисплеї починають з'являтися смуги, і навіть після незначного удару екран починає "запливати". Причому справа тут навряд чи в технології OLED, оскільки у смартфонів інших виробників з таким же видом матриць настільки масової проблеми не спостерігається.
  2. Apple давно просили додати бездротову зарядку в iPhone. І ось в останньому поколінні смартфона вони все-таки вирішили додати цю функцію, через яку задню панель довелося зробити скляною, а це не дуже добре вплинуло на надійність апарату. Приблизно третина всіх проблем iPhone X пов'язані з розбитою задньою панеллю. Благо не обов'язково повністю міняти корпус. Заднє скло нехай і не дуже легко, але все-таки можна поміняти окремо, і коштувати це буде дешевше, ніж заміна цілого корпусу.
  3. Після того, як в iPhone 7 Apple додала вологозахист, «залитих» апаратів повинно було стати значно менше. Але, на жаль, це не так. Як стверджують фахівці, вода що потрапила всередину, може пошкодити шлейф голосового динаміка. Його можна замінити на такий же оригінальний шлейф, але навіть після цього перестане працювати система розпізнавання обличчя Face ID. Проблема в тому, що Apple, випустивши свої останні оновлення, обмежила тим самим ремонт даного компонента. А при розкритті iPhone саме цей шлейф найлегше пошкодити недосвідченому майстру.

Висновки

Якщо ви розбили тільки скло на вашому iPhone X, то в сервісному центрі вам без проблем організують його заміну. А трішки доплативши, ви зможете викликати майстра до себе в офіс, додому або в кафе і він зробить ремонт на місці у вашій присутності. Що стосується ремонту після попадання води, його можна зробити тільки в сервісному центрі, оскільки необхідне спеціальне обладнання, яке не підлягає транспортуванню. Вартість ремонту безпосередньо залежить від пошкоджень.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Какой полезный подарок ...
Наступна новина: Основні переваги дошок ...

КОМЕНТАРІ