Рівненщина: прокурор області провів особистий прийом громадян у Володимирецькому районі

Рівненщина: прокурор області провів особистий прийом громадян у Володимирецькому районі

06.07.19 08:03 0 550
Ураховуючи актуальність питання ефективного та своєчасного захисту прав громадян, передусім, у віддаленій від обласного центру місцевості, керівництвом прокуратури Рівненської області особлива увага приділяється виїзним прийомам за місцем проживання заявників.

04 липня 2019 року жителі Володимирецького району мали можливість звернутися до прокурора області Богдана Подубинського під час його особистого прийому громадян за місцем розташування Володимирецького відділу Сарненської місцевої прокуратури.

Питання, з якими звернулися місцеві жителі до керівника регіональної прокуратури, стосувалися стану досудового розслідування у кримінальних провадженнях, що їх розслідують слідчі органів поліції.

Богдан Подубинський прийняв усі заяви місцевих жителів для ретельного вивчення, а також прийняття законних і обґрунтованих рішень.

Виїзні прийоми є корисними для налагодження взаємодії спілкування керівництва прокуратури області та громадян, своєчасного і об'єктивного розгляду звернень людей, поновлення їх прав та інтересів. Тому, така практика і надалі продовжуватиметься.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Схеми» знайшли в кума ...

КОМЕНТАРІ