На Тернопільщині стартувала жнивна кампанія – 2019

На Тернопільщині стартувала жнивна кампанія – 2019

07.07.19 08:56 0 585
Виклики та перспективи цьогорічної жнивної кампанії обговорили під час робочої наради, що відбулася 5 липня під керівництвом т.в.о. голови облдержадміністрації Івана Крисака. У заході взяли участь керівники хлібоприймальних та сільськогосподарських підприємств, а також начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій.

«Планується, що цього року в області буде намолочено близько 2,5 млн т зернових», — повідомив в.о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Володимир Стахів.

Іван Крисак подякував працівникам аграрного комплексу за високі врожаї та виконання поставлених завдань на належному рівні.

Присутні обговорили проблемні питання й напрацювали шляхи їх вирішення. Мова йшла про налаштування ефективної роботи хлібоприймальних підприємств, забезпечення локомотивами та вагонами-зерновозами для виконання контрактів і заявок щодо перевезення зерна, сприяння у переміщенні великогабаритної техніки автодорогами державного та місцевого значення. Обговорили й забезпечення подачі газу та оперативне підключення хлібоприймальних підприємств для сушіння зерна, а також реалізацію пального й ліцензування його виробництва.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Один з лідерів «Вартових ...
Наступна новина: Польща: молодь до 26 років ...

КОМЕНТАРІ