У Тернополі демонтовано дві тимчасові споруди

У Тернополі демонтовано дві тимчасові споруди

07.07.19 08:05 0 590
5 липня 2019 року демонтовано дві тимчасових споруди: автопричіп з проспекту Степана Бандери на ЗГТ «Збаразьке кільце» та кіоск з бульвару Данила Галицького в м. Тернополі.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 12.06.2019 року № 576 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування», постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею.

Зазначені демонтовані об’єкти знаходиться відповідно на територіях, які охороняються КП «Тернопільбудінвестзамовник» по вулиці Чернівецька, 35 та ПП «Наш дім», за адресою вулиця Лесі Українки, 5а в м. Тернополі. Для повернення демонтованих тимчасових споруд власникам необхідно звернутись в КП «Тернопільелектротранс» по вулиці Тролейбусна,7 з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання. При собі мати документи, що посвідчують право власності на демонтовані об’єкти.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Лондоні відбувається ...
Наступна новина: ЗМІ: затриманий в Лівії ...

КОМЕНТАРІ