"Olympic Park"— ультрасучасний ЖК на мапі Києва

08.07.19 19:35 0 4922

Можливість заощадити час, виконуючи повсякденні завдання, дають багатофункціональні житлові комплекси. Столиця презентує такий вид нерухомості відносно недавно, але з кожним роком він набирає все більше популярності та затребуваності. Взявши до уваги всі побажання сучасних ділових людей, відома на ринку нерухомості своєю якістю і завоювала довіру покупців, девелоперська компанія «Status Group», знайомить вас з одним з ультрасучасних житлових комплексів «Olympic Park» на Харківському шосе, 210.

Привабливість житлового комплекса "Olympic Park" полягає не тільки у відмінному місці розташування і зручній транспортній інфраструктурі, він також відрізняється від навколишньої забудови своєю багатофункціональністю за концепцією «місто в місті». Крім того, це один з найдоступніших ЖК з точки зору цін.

Оригінальність понад усе!

Цей ЖК містить житлову і комерційну нерухомість, а також громадські, адміністративні та освітні групи будівель, які об'єднані єдиним планувальним задумом. Незалежний один від одного житловий та комерційний сектор в ЖК дозволить його жителям мати те, чого так давно чекають від сучасних новобудов. В «Олімпік Парк» передбачено:

  • три 25-ти поверхові житлових будинки;
  • школа;
  • торгово-офісний центр;
  • дитячий садок;
  • аптеки;
  • спорт-центр;
  • власний стадіон.

Крім всіх переваг комплексу, є ще одна важлива перевага — підземний паркінг. Він буде розміщений під територією комплексу, прогулянкові зони будуть звільнені від автомобілів. Також до дрібниць продумане нічне підсвічування фасадів житлових будинків комплексу, це не завадить жителям і додасть «OLYMPIC PARK» неймовірної краси. Даний комплекс є беззаперечним фаворитом серед конкурентів, і місцем в якому по-справжньому хочеться жити!

В основі успішного будівництва житлового комплексу «Олімпік Парк» лежить високий професіоналізм девелопера. За плечима компанії «STATUS GROUP» - справжніх професіоналів ринку нерухомості Києва — багаторічний досвід і фундаментальні знання, що застосовуються до успішних проектів таких житлових комплексів, як:

  1. «Золотий Лев»;
  2. «Status grad»;
  3. «Рів'єра»;
  4. «Рів'єра 2»;
  5. «PODIL PLAZA & RESIDENCE» й ін.

Висновки

І нарешті, якісне житло — це дуже хороший актив, практично безпрограшний і зрозумілий тим, хто не знайомий в складних фінансових операціях і іграх на фондових ринках. Люди, які вкладають гроші в столичну нерухомість, зрештою опиняться «в плюсі», тому що в перспективі вона зростає в ціні, попри коливання курсу валют.

Так, що покупка житлової або комерційної нерухомості в житловому комплексі «Olympic Park», з одного боку, гарантує майбутнім мешканцям комфортне життя на гідному рівні, а з іншого — є вигідною інвестицією, що в наш час більш ніж актуально.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ