Картридж для лазерного принтера: що потрібно знати?

Картридж для лазерного принтера: що потрібно знати?

09.07.19 15:47 0 4365

Дуже часто з комп'ютером використуєтеся інша оргтехніка, наприклад, принтери, сканери, ксерокси. У багатьох офісах можна зустріти лазерні принтери, які використовуються в робочому процесі. Дана техніка має безліч переваг, дозволяє виконувати високоякісну друк у великих обсягах. Документи, роздруковані на такому принтері, довгий час зберігають свою кольорову гаму, не вицвітають, стійкі до впливу вологи.

Але рано чи пізно перед вами постане питання заміни картриджа (це друкуюча касета, заповнена чорнилом). Саме тому, якщо перед вами постло питання покупки картриджа для лазерного принтера і ви не знаєте який з них краще вибрати, тоді читайте далі і ви отримаєте відповідь на це питання. А розповість нам про це співробітник сервісного центру "Тонфікс": tonfix-service.in.ua/prodaja-kartridzhej, в якому їх безпосередньо можна придбати в Києві.

Оригінальні картриджі

Найкраще, звісно ж, віддавати перевагу тільки тим картриджам, які на 100 % з сумісні з вашою моделлю техніки. Будь-який виробник друкарської техніки рекомендуватиме тільки оригінальні картриджі - такі, які виробляються тією ж компанією, що і сама техніка. Природно, при використанні оригінальних витратних матеріалів якість друку буде значно вище, а картридж прослужить довше.

Сумісні картриджі

Але є також непоганий варіант з придбанням сумісних картриджів. Вони виробляються іншими фірмами, але підходять під конкретні моделі друкарської техніки. Вони будуть коштувати значно дешевше, однак пам'ятайте, що тієї якості друку і тих термінів роботи, що з оригінальною моделлю, вам навряд чи вдасться домогтися.

Заправка картриджа

Ще один варіант - заправити «виснажений» картридж, тобто відновити його. Це найдешевший варіант, до якого можна вдатися в крайньому випадку. Адже постійне використання одного і того ж картриджа підвищує його знос і може спровокувати поломку. Та й якість друку буде бажати кращого.

Важлива порада

Якщо говорити про картриджі для лазерного принтера, то вони складаються з відсіку для тонера (у вигляді порошку, а не рідких чорнила) і барабана, який друкує. Лазерний промінь в процесі роботи засвічує поверхню цього барабана і, таким чином, формується відбиток сторінки. Через те що в картриджі для лазерної техніки використовується порошок, а не рідке чорнило, якість друку буде падати з кожною новою заправкою. Тому можна заправити його перші 3-5 разів, а потім варто придбати новий.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Плотер: що потрібно знати?
Наступна новина: Чи варто купувати "гарячі ...

КОМЕНТАРІ