Чи варто купувати

Чи варто купувати "гарячі тури"?

09.07.19 16:27 0 4194

Так звані «гарячі тури» дозволяють заощадити до 30-5 0%, а часом і 70 % від стандартної вартості путівки. Разом з тим настільки великі знижки викликають у багатьох туристів побоювання - чи немає тут обману або «підводних каменів», здатних зіпсувати відпочинок і змусити пошкодувати про економію? Давайте розберемося, а допоможе нам в цьому співробітник туристичної фірми Piligrim, в якій їх безпосередньо можна придбати.

Що таке «гарячі тури»?

Варто розуміти, що «гарячі тури» по суті не є якимось окремим видом туристичних продуктів. У категорію «гарячих» потрапляють путівки, які виявилися не затребувані клієнтами, і щоб не зазнати збитків, туроператорам доводиться продавати їх зі знижкою. Найчастіше «гарячі тури» з'являються в асортименті турфірм в міжсезоння, коли попит на подорожі падає, і попитом користуються в основному тільки популярні туристичні напрямки.

Кому не підійдуть?

«Гарячі тури» дійсно дозволяють добре заощадити, але підходять вони далеко не всім, перш за все - через свою непередбачуваність. Заздалегідь вгадати, де, коли і на яких умовах з'являться пропозиції зі знижками, практично неможливо, а тому людям, які планують свій відпочинок заздалегідь, на «гарячі тури» краще не розраховувати. В іншому випадку можна так нікуди й не виїхати, а вже про те, щоб потрапити по «палаючій» пропозиції в заздалегідь обраний готель, краще і не мріяти - для цього знадобиться рідкісне везіння.

Кому підійдуть?

«Гарячі тури» підійдуть людям, які можуть відправитися в подорож, не прив'язуючи себе до конкретних дат, і здатні зібратися в поїздку за короткий час. Особливо це стосується візових країн - відповідні «гарячі путівки» з'являються найчастіше за день до крайнього терміну подачі документів, і встигнути оформити візу за цей час може виявитися дуже непросто. При цьому потрібно бути готовим до того, що умови відпочинку можуть дещо відрізнятися від бажаних: щоб знизити ціну туру, оператор буде прагнути заощадити на готелі.

Що ще потрібно знати?

Незважаючи на підтискаючий час, не варто відразу ж хапатися за перший-ліпший тур. Зволікання в такій ситуації дійсно може привести до того, що вигідну пропозицію заберуть у вас з-під носа інші клієнти, але хоча б мінімальну інформацію про путівку зібрати необхідно.

Перш за все, слід порівняти ціни - нерідко під виглядом «гарячих» продаються найзвичайніші тури без всяких знижок. Крім того, потрібно вивчити відгуки про цей готель, щоб не опинитися в ситуації, коли вам доведеться проживати в жахливих умовах.

Не буде зайвим зібрати відомості також і про турфірму. У гонитві за дешевизною шанс нарватися на компанію-одноденку досить високий, тому варто звернути увагу на репутацію і термін роботи фірми на ринку.

Нарешті, вибравши відповідну пропозицію і обговоривши всі її деталі з співробітниками компанії, слід не лінуватися і уважно читати договір, який пропонують вам підписати. Ніяких питань після прочитання залишатися не повинно, а якщо вони все-таки залишаються, не потрібно соромитися уточнити незрозумілий момент.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Картридж для лазерного ...
Наступна новина: Лава для преса та стійка ...

КОМЕНТАРІ