Основні переваги будівництва будинку з газобетонних блоків

Основні переваги будівництва будинку з газобетонних блоків

09.07.19 17:29 0 2320

Коли діло доходить до зведення власного будинку, у всіх виникає логічне запитання: "А який матеріал найкращий для зведення стін?". Хтось каже що це дерево, комусь більш подобається цегла, хтось виступає за бетон, а комусь до душі газобетонні блоки. Саме про останній будматеріал ми сьогодні й поговоримо. А розповість нам про нього співробітник компанії "Строй-С": http://stroy-s-market.com/gazobeton.html, яка є офіційним дистриб'ютором заводу-виробника газобетонних блоків "UDK" в Дніпрі.

Газобетон: основні переваги

Газобетон — це надійний, перевірений часом матеріал, який використовується для несучих стін і не несучих перегородок, для виробництва армованих плит і в якості ізоляційного шару. У газобетону є безліч переваг, що з кожним днем робить цей матеріал все більш і більш популярним. Основними з них є:

  1. Чітка геометрія блоку. При виробництві газобетонних блоків використовується техніка струнної різки, що дозволяє досягти високої точності геометричних розмірів виробів. Лінійне відхилення розмірів блоку від заданих параметрів не перевищує ± 1 мм.
  2. Морозостійкість. Даний матеріал, володіє хорошою морозостійкістю. Залежно від щільності газобетону він може витримувати від 15 до 100 циклів заморожування та розморожування.
  3. Легка вага. Завдяки невеликій вазі з газобетонним блоком дуже зручно працювати. При аналогічних розмірах вага блоку із газобетону мінімум в 3 рази легша, чим у цегли.
  4. Швидкість збірки. Оскільки це легкий матеріал і з ним легко працювати, збірка виконується набагато швидше та плавніше.
  5. Екологічна чистота. У порівнянні з традиційним бетоном, газобетон при використанні допомагає зменшити як мінімум на 30 % кількість відходів, що викидаються у навколишнє середовище. Як результат на 50 % скорочуються викиди парникових газів.
  6. Паропроникність. Стіни з газобетону «дихають», тому в будинку немає проблем з конденсацією.
  7. Вогнестійкість. Газобетон є вогнестійким матеріалом, як і звичайний бетон. Він повністю неорганічний і не горючий.
  8. Механічна стійкість. Газоблоки влодіють дуже хорошою механічною стійкістю до стиснення, розтягування і вигину.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Лава для преса та стійка ...
Наступна новина: Юрий Крук о перспективах ...

КОМЕНТАРІ