13 переселенців знайшли роботу на Тернопільщині

13 переселенців знайшли роботу на Тернопільщині

10.07.19 08:11 0 400
У січні-червні 2019 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 53 внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО. Найбільше переселенців звернулися до Тернопільського міськрайонного центру зайнятості (23) та Борщівської районної філії обласного центру зайнятості (7). Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

«Працевлаштовано 13 переселенців, – зазначив керівник ОЦЗ. – Один із них започаткував власний бізнес, отримавши одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності. Троє отримали роботу завдяки компенсаціям роботодавцям витрат на оплату праці. Професійне навчання проходили троє внутрішньо переміщених осіб, після якого двоє змогли працевлаштуватися».

Зараз на обліку в обласній службі зайнятості перебуває 15 безробітних з числа переселенців, для яких продовжується пошук роботи. Серед них: фармацевт, тракторист, водій, менеджер, касир торговельного залу, електромонтер з експлуатації розподільних мереж та інші.

Відділ інформаційної роботи Тернопільського обласного центру зайнятості

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ