До 10 років позбавлення волі загрожує жительці Київської області,яка зберігала психотропні речовини у великому розмірі з метою збуту

До 10 років позбавлення волі загрожує жительці Київської області,яка зберігала психотропні речовини у великому розмірі з метою збуту

10.07.19 08:06 0 479
За результатами процесуального керівництва прокуратури Рівненської області співробітниками Управління Служби безпеки в Рівненській області викрито 34-річну громадянку, яка зберігала за місцем проживання великий асортимент особливо небезпечних психотропних речовин (метамфетамін) з метою збуту.

Під час обшуку, проведеного на підставі ухвали слідчого судді, в помешканні зловмисниці виявлено та вилучено зазначені речовини, які жінка заздалегідь придбала та частково розфасувала з метою збуту охочим.

Вказаній особі, за погодженням із процесуальним прокурором 26.06.2019 оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, перевезення, зберігання з метою збуту психотропних речовин у великих розмірах, вчинені за попередньою змовою групою осіб).

Cудом підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час слідчими органів безпеки у кримінальному провадженні проводяться необхідні та можливі слідчі дії, спрямовані на повне та всебічне з'ясування всіх обставин вчинення кримінального правопорушення.

Довідково: за вчинення інкримінованого злочину жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Зеленський призначив голову ...

КОМЕНТАРІ