Волкер назвав ймовірну причину стягування російських військ на кордон

Волкер назвав ймовірну причину стягування російських військ на кордон

10.07.19 11:10 0 624
Нарощування кількості російських військових по той бік кордону з Росією, ймовірно, пов'язане з ротацією, зазначив спеціальний представник Держдепартаменту США щодо України Курт Волкер в інтерв'ю Голосу Америки, опублікованому 6 липня.

«Ми бачили протягом декількох років, що кількість військ зростає перед ротацією. При ротації також інколи є спалах насильства, бо вони тестують устаткування і переконуються, що їм там зручно. Гадаю, ми бачимо саме це. Знову ж, це не свідчить про будь-які нові просування», – сказав він.

Волкер привітав заходи з українського боку щодо розведення військ.

«У мене склалось враження, що президент Зеленський дуже добре знає, що він не може контролювати те, які рішення прийме Росія. Якщо вони намагатимуться використати конфлікт, щоб тиснути на нього, то що б Зеленський не робив, вони це будуть чинити. Він дуже чітко позиціонував себе, щоб продемонструвати своє прагнення миру, покращення життя людей, покращення гуманітарної ситуації. Зрештою, це все – громадяни України, які страждають від цього конфлікту. Таким чином, він демонструє, що проблема полягає саме в діях Росії», – зазначив він. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Греції почалися ...
Наступна новина: Вартість долара досягла ...

КОМЕНТАРІ