В Тернополі на вул. Новий Світ,45 здійснюють термомодернізацію будинку

В Тернополі на вул. Новий Світ,45 здійснюють термомодернізацію будинку

11.07.19 08:05 0 493
У будинку за адресою вул. Танцорова, 9 нещодавно завершилися роботи з утеплення стін фасаду, і зараз здійснення термомодернізації будинку на умовах співфінансування 70/30 розпочалося за адресою вул. Новий Світ, 45.

Нагадаємо, три ОСББ – “Заруддя”, “Новий світ, 45” та “Затишне” цього року взяли участь у міській Програмі енергоефективності, енергозбереження та термомодернізації будівель житлового фонду міста, відповідно до якої 70 % вартості робіт з термомодернізації оплачує міський бюджет, решту – мешканці житлових будинків.

Cпіввласникам багатоквартирного житлового будинку (в особі ОСББ, ОСН-БК, ЖБК, управителя або балансоутримувачі, тощо), які хочуть взяти участь у програмі, необхідно подати в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології клопотання щодо виділення коштів міського бюджету на проведення термомодернізації власного будинку на умовах співфінансування. До клопотання долучаються протокол загальних зборів мешканців, звіт з енергоаудиту (за наявності), відповідна проектно-кошторисна документації, висновки державної будівельної експертизи та фінансові гарантії своєї частки співфінансування.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трамп погрожує посилити ...
Наступна новина: Оголосили підозру ...

КОМЕНТАРІ