Чоловічі ігри: страйкбол

Чоловічі ігри: страйкбол

11.07.19 15:30 0 5061

В наш час є безліч гідних чоловічих захоплень, здатних витягнути з обивательщини та повсякденної рутини. Одним з подібних захоплень є страйкбол. Саме про нього ми сьогодні та поговоримо. Ну а розповість нам про цю гру співробітник інтернет-магазину militarist.ua, в якому безпосередньо можна придбати все необхідне для страйкбола.

Що це за гра?

Якщо вірити вікіпедії та тематичним сайтам, то можна дізнатися, що страйкбол — це аналог іноземної гри, яка називається Airsoft. Існують різні версії зародження Airsoft. За однією з них гра зародилася в післявоєнній Японії, яка відповідно до мирної угоди не могла мати повноцінну армію та флот, а тільки сили самооборони, які не мають повноцінного озброєння. Предтеча аірсофта і була методом тренування японських солдатів. Правдива дана версія чи ні, але в Японії Airsoft вельми популярний, і зведений в ранг спорту.

Правила гри

Суть гри полягає у відтворенні бойових дій різного характеру з використанням «м'якого» пневматичної зброї, що стріляє металевими або пластиковими кульками. Своєрідною «родзинкою» страйкболу є чесність. Тут немає суддів і командного рейтингу, а в разі «вбивства» програв повинен сам покинути зону гри на деякий час, або ж на зовсім, в залежності від регламенту заходу.

На відміну від всім відомого пейнтболу, зі зброєю більше схожою на бластери з майбутнього, в страйкболі зброя або «приводи», як їх називають, є аналогами реально існуючих зразків бойової зброї.

Також у страйкболі реальним зразкам відповідає також і уніформа, що є ще одним плюсом даної гри. Єдина схожість пейнтболу та страйкболу — захист обличчя, але в страйкболі вона часто обмежується захистом для ока, у вигляді спеціальних окулярів, або сітчастої маски.

Як почати грати в страйкбол?

Популярність страйкболу в Україні неухильно зростає. У кожному великому, так і не дуже місті можна знайти страйкбольний клуб і / або команду, за яку в майбутньому можна буде виступати. Існує два способи, як почати грати в страйкбол:

  1. Можна зібрати людей з-поміж своїх близьких, друзів, колег і замовити гру в страйкбольному клубі, який і видасть все необхідне для гри. Явним плюсом такого способу є те, що потенційному новачку не доведеться купувати необхідні «причандали» і вирішувати проблему того, куди їх подіти, на той випадок, якщо страйкбол не припаде йому не до душі.
  2. Другий спосіб — це прийти на відкриту регулярну гру, яка організовується страйкбольним клубом в якості одинака. На такій грі часто можна знайти свою майбутню команду, але мінусом такого способу є небхідність у наявноті власного інвентарю, без якого на вільну гру можуть просто не допустити. Саме тому, якщо у вас є досвід ігор схожих зі страйкболом, або впевненість в успіху непохитна, то можна сміливо почати пошуки всього необхідного для гри в страйкбол.

Інвентар

Страйкбол — задоволення не з дешевих. Озброєння рекрута «з нуля» влетить вам в "копієчку". У цю суму входить привід, уніформа, рація, взуття, захист для очей, головний убір, тактичні рукавички, рюкзак, розвантажувальний жилет, а також додаткові деталі у вигляді запасних магазинів, гранат, прицілів і т.п. Однак ті, хто займається страйкболом вам однозначно скажуть, що воно того варто.

Висновки

Адреналін, випробування свого духу і характеру на міцність, атмосфера війни, своєрідне, але втілення юнацької мрії про службу в Іноземному легіоні, або в Морській піхоті США, нові знайомства — ось перелік усього того, що може дати страйкбол.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Что такое киберспорт?

КОМЕНТАРІ