Переваги покупок в інтернет-магазин меблів

Переваги покупок в інтернет-магазин меблів

11.07.19 23:48 0 3360

В останні роки все більше покупців усвідомлюють вигоди та зручність покупок в інтернет-магазинах, і меблі тут не виключення. І на це є об'єктивні причини. Розглянемо основні з них. А розповіть нам про це співробітник інтернет-магазину svitdivaniv.com.ua, я якому безпосередньо можна придбати меблі з доставкою по Україні.

Більш низька ціна у порівнянні з класичними оффлайн магазинами

З чого складається ціна в роздрібній торгівлі? Перше, вартість в оптових компаній або виробників. На жаль, вплинути на цей параметр магазини не мають великих можливостей. Зростання цін у постачальників неминуче призводить до відповідного зростання в роздрібних магазинах.

Можна, звичайно, купувати аналогічний товар у менш відомих виробників, купувати великі партії товару, отримуючи знижку на обсязі. Але відомо, що більш дешевий товар найчастіше має більш низькою якістю, на нього відсутня гарантія, а закупівля великих партій товару призводить до збільшення витрат за рахунок виплат по кредитах, узятих для поповнення оборотних коштів, і збільшення складських витрат.

Специфікою торгівлі меблями в порівнянні, наприклад, з продуктами або одягом, є необхідність мати величезні виставкові площі. Далі, заробітна плата продавців-консультантів, які часто чіпляються до Вас в магазинах, як настирливі мухи, дратуючи та змушуючи Вас втекти з магазину, забувши про мету візиту. З комунальними витратами та податками все зрозуміло, вони неминучі.

Саме завдяки відсутності витрат на оренду, заробітну плату й комунальні платежі ціни в інтернет-магазинах меблів значно нижче (на 15-20 %), ніж в класичній роздрібній торгівлі. Тому часто деякі покупці, ознайомившись з асортиментом, представленим у звичайних магазинах, і вибравши відповідну модель, купуючи такий самий точно товар в інтернет-магазині значно дешевше.

Зручність покупок

За статистикою для прийняття рішення про придбання тієї чи іншої моделі меблів покупці відвідують від 5 до 10 магазинів. Всі ми знаємо, наскільки складно зараз стало переміщатися по наших містах: переповнений громадський транспорт, постійні дратівливі пробки, хамство звичайних водіїв і водіїв громадського транспорту, відсутність зручних парковок, погодні негаразди, плюс втрата найдорожчого ресурсу — особистого часу.

Купувати ж меблі через інтернет-магазин легко і приємно. Можна влаштуватися в зручному кріслі, включити приємну музику та шукати необхідне Вам онлайн, порівнюючи асортимент, ціни й умови доставки різних інтернет-магазинів меблів. За один вечір можна познайомитися з сотнями пропозицій, вибравши відповідні меблі, не виходячи з дому.

Величезний асортимент

Скільки меблів можна розмістити в магазині площею 1000 м²? Не більше 500 моделей! А скільки можна розмістити моделей в інтернет-магазині? Всю вироблену у цілому світі! Питання тільки в продуктивності адміністратора сайту та зручність пошуку потрібної Вам моделі.

Жоден навіть самий величезний гіпермаркет меблів не в силах змагатися з асортиментом інтернет-магазину, тому що весь його асортимент варто в торговому залі, який, як відомо, не гумовий, а в інтернет-магазині вся продукція зберігається на жорсткому диску розміром з книжку невеликого формату.

Таким чином, потрапивши на сайт серйозного онлайн-магазину меблів, Ви знайдете потрібну модель, виходячи з Вашого бюджету й смакових пристрастей. До того ж на нашому сайті Ви можете інтерактивно змінювати колір, текстуру, малюнок матеріалів, відразу отримуючи уявлення, як будуть виглядати Ваші майбутні меблі, не вдаючись до сили уяви.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги доставки суші ...
Наступна новина: Японський зонд вдруге за ...

КОМЕНТАРІ